IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ SE VANREDNO OBRAĆA: Poziva poslanike SNS da prekinu da gladuju… (foto i video)

Vučić se javlja iz zgrade Generalnog sekretarijata predsjednika Republike…

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, Zanimljivosti, vijest, ponedeljak… 11.05.2020… 21: 35… VUČIĆ SE VANREDNO OBRAĆA: Poziva poslanike SNS da prekinu da gladuju… (foto i video)

Aleksandar Vučić govori o pandemiji virusa korona, predstojećim izborima, kao i, prvi put od izbijanja pandemije, o političkim temama.

– Što se tiče karikature gdje sam predstavljen kao Hitler, to samo govori o stepenu demokratije u našoj zemlji. Neću za to ni da trošim riječi. Tužilaštvo će samo da govori o svemu. – rekao je Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju.

Osmehujem se kada pričam o svojoj deci. Ponosan sam na njih troje, Meni njih niko ne može da predstavi onakvim kakvi oni nisu. Svi koji ih poznaju, znaju kakva su to deca. Za mene je i takođe važno da se i o drugoj deci brine i da ostanu u Srbiji i imaju posao ovde. Do sada, samo je otštampano 500 miliona stranica protiv mene, a koliko samo pretnji smrću na dnevnom nivou…Ništra strašno, dešava se ako želiš da se baviš ovim poslom. 

– Moj posao je da se obraćam kao predsednik Srbije. O pojedinima neću ni da pričam. Šta god se reklo i tvrdilo da nije pritisak, ja sa time ne mogu da se usaglasim, jer ja štitim instituciju. Neću ništa da komentarišem što se tiče štrajka gospodina Ševarlića. Ne pada mi napamet da prihvatam ucene. Trebali su izbori da budu početkom marta, i prihvatio sam molbe svih koji su želeli da se izbori pomere. Sve sam ispoštovao, pa šta još želite. Nisam nikada čuo da se neko borio za svoje ljude, koliko se mi borimo. – rekao je predsednik.

aleksandar vučić

Vučić moli sve građane da ljeto provedu u Srbiji

– Želim da građani Srbije veruju u svoju zemlju, da deo svog odmora, ili ceo odmor provedu u našoj državi, jer nije daleko od drugih zemalja. Želeo bih da se zahvalim svima koji podržavaju moj rad. Molim one koji su uz mene, da poštuju manjinu i da puste, jer svako ima pravo na svoje mišljenje. – rekao je predsednik.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković PORUČILA VUČIĆU: "Nikad neću biti SLUGA I VAZAL zvaničnoj politici SRBIJE"

Moramo imati ozbiljnost kako bismo se suprotstavili ultradesničarskim pokretima

– Tražim od svih da ne napadaju novinare, kakav god njihov rad bio. Nasilnik iz Novog Sada je uhapšen, koji je pretio novinarki Jovani Gligorijević iz nedeljnika “Vreme”. Vidim da jačaju ultradesničarski pokreti u našoj zemlji, sa suludim idejama. Nadam se da će naše društvo imati dovoljno ozbiljnosti i da te ideje iz 15. veka koje oni imaju, suprotstaviti. Dolazimo do onoga što je najvažnije – moramo izaći sa planovima i programima koji će dovesti do naše velike pobede. Napretka srpske privrede i ekonomije. – napomenuo je Vučić

Na čelu ekonomskog kriznog štaba, tokom epidemije, Vlada Srbije je imala prvu sednicu i mi ćemo svakoga dana voditi brigu o tome. Želim da vam dam i nekoliko informacija: Biće još dve isplate mikro i makro preduzećima.  – rekao je predsednik

aleksandar vučić

Vučić o štrajku narodnih poslanika

– Drago mi je što je Miladin Ševarlić prekinuo štrajk glađu.Učinio je to zbog brutalne laži pojedinih medija. Sa druge strane, razgovarao sam sa poslanicima SNS-a i molim ih da prekinu štrajk glađu. Nisu spavali, nisu se pomerali sa stolice. Sandra Božić, majka je dvoje dece, štrajkuje pa je molim da prekine svoj štrajk glađu. Sa Aleksandrom Martinovićem ću obaviti telefonski razgovor, ali znam koliko je uporan, i on zna svoj cilj u ovome. Mnogo toga smo čekali da se promeni, a ne mogu da se promene zbog istih ljudi koji su u Skupštini. Martinović dobro zna da je ovo jedna vrsta pritiska na tužilaštvo. Pokazali su srčanost, ali ih molim da odustanu.

Čitaj još:   VIC DANA: Došao ĐETIĆ da prosi Đevojku, kad je njen ĆAĆA pokušao ga izbaci iz kuće– bi kuršlus i urnebes… (foto)

izvor Srbija danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more