IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Djevojčicu (17) pretuklo šest maloljetnika, PREDVODIO dječak koji je zaljubljen u nju…

Nišlijka E.K. (17) brutalno je pretučena sinoć u parku Čair kada je na nju i njenog vršnjaka nasrnulo šestoro maloljetnika. Motiv napada bila je ljubomora jer se tinejdžeru K.U. koji je predvodio napad, nije svidjelo što djevojka, u koju je zaljubljen, šeta sa drugim dječakom.

Žrtve i njihovi napadači, među kojima su bile četiri j, sreli su se oko 22.35 sati.

– K.U. se zaleteo na mladi par i počeo da ih udara, a u premlaćivanju su mu se pridružilo i njegovo društvo. Šestoro razjarenih tinejdžera tuklo je bespomoćnu djevojku i mladića nogama i rukama. Besomučno prebijanje prekinuli su prolaznici koji su pozvali Hitnu pomoć, pa su tinejdžeri odvezeni u Klinički centar. Mladiću su konstatovane lakše povrede i on je otpušten na kućno liječenje dok je djevojka zadržana na Dječjoj hirurškoj klinici – navode očevidci.

Čitaj još:   TUŽNA VIJEST POGODILA REGION: Mlada crnogorska košarkašica Ivona Đikanović, preminula je nakon teške bolesti u 19. godini... (foto)

Stepen povreda E.K. se još utvrđuje jer je naložena dodatna dijagnostika.

– Pacijentkinja je u dobrom opštem stanju, ali ćemo obaviti njen pregled i ultrazvukom kako bismo ustanovili da nema unutrašnje povrede – rečeno je na Dečjoj hirurškoj klinici.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more