IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VREMENSKA PROGNOZA ZA VIKEND: Kraj nedelje donosi PRAVI HAOS… (foto)

Naredne sedmice se očekuje svježije ijsa maksimalnim temperaturama uglavnom od 22 do 26 stepeni Celzijusa…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, četvrtak… 14.05.2020… 14: 15… VREMENSKA PROGNOZA ZA VIKEND: Kraj nedelje donosi PRAVI HAOS… (foto)

Na jugu Evrope i na Balkanu će sutra biti umjereno oblačno i suho sa sunčanim intervalima, u Hercegovini uz slab vjetar promjenljivog smjera i nešto nižu temperaturu u odnosu na ostale krajeve regiona u kojima će biti veoma toplo sa umjerenim i jakim zapadnim i jugozapadnim vjetrom, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod BiH.

Najniža temperatura kretaće se od 11 do 19 stepeni, a najviša od 26 stepeni na sjeveru do 36 na jugu Hercegovine. Uveče i u toku noći se očekuje skretanje vjetra na sjeverozapadni i pad temperature.

U Sarajevu će sutra biti umjereno oblačno, suho i toplo sa sunčanim intervalima. Najniža temperatura biće oko 16 stepeni Celzijusa, a najviša oko 28 stepeni. U drugom duhelu dana, a naročito uveče i noću nakon skretanja vetra sa jugozapadnog na sjeverni i sjeverozapadni pravac doći će do osvježenja.

Čitaj još:   JESTE LI DOBILI 100 EURA: Kako podići novac dolaze različite sms poruke iz Banaka... (foto)

Naredne sedmice se u sjevernim, zapadnim i centralnim krajevima očekuje malo svježije vreme sa maksimalnim temperaturama uglavnom od 22 do 26 stepeni Celzijusa, a uz promjenljivu oblačnost povremeno će biti kiše i lokalnih pljuskova. Na jugu i istoku će se zadržati suho i toplo vrijeme sa temperaturom i do 30 stepeni.

Padavine bi trebalo da postanu učestalije u svim krajevima tek sredinom naredne sedmice uz dalji pad temperature.

Uticaj vremenskih prilika neće pogodovati hroničnim bolesnicima pa im se preporučuje da poslušaju savjete ljekara. Oprez se naročito savjetuje bolesnicima sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičarima. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolјe i nervoze moguće su kod svih osetlјivih osoba…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more