IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRUTALNO PREMLAĆIVANJE U KAFIĆU: Sudija se od šutiranja u glavu onesvestio, advokatu polomili rebra… (foto)

Poznatog beogradskog advokata i sudiju u penziji i bivšef šefa Apelacionog suda napala četvorica muškaraca u kafiću…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, petak… 15.05.2020… 21: 15…  BRUTALNO PREMLAĆIVANJE U KAFIĆU: Sudija se od šutiranja u glavu onesvestio, advokatu polomili rebra… (foto)

Četverica nasilnika napali u kafiću Novicu Pekovića i Gorana Petronijevića i nanijeli im teške tjelesne povrede. Napadu prethodilo divljanje u susednom lokalu…

Poznatog beogradskog advokata Gorana Petronijevića (60) i sudiju u penziji i bivšef šefa Apelacionog suda Novicu Pekovića (70) preksinoć su napala četvorica muškaraca u kafiću na Vračaru i nanijela im teške tjelesne povrede. Pekovića su udarcem nogom u glavu odmah onesvjestili, dok je Petronijević, kako nezvanično saznaju pojedini printani mediji završio s polomljenim rebrima. Policija je juče uhapsila nasilnike...

Peković, koji je jedan dio karijere proveo i na funkciji predsjednika Apelacionog suda u Novom Sadu, i Petronijević našli su se preksinoć u jednom od kafića u Njegoševoj ulici.

U bašti susjednog lokala sedjela je grupa momaka koja je počela da urla, vređa ljude iz tog kraja i psuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. – Vučiću, pederu.

Čitaj još:   PUSTE ULICE Drugog dana vanrednog stanja: OVAKO izgleda prestonica... (foto)

Vračarci, prodali ste se za 100 evrića – navodno su uzvikivali, a onda je neko, najverovatnije od stanara susednih zgrada, pozvao policiju.

Petronijević nije odgovarao na pozive i poruke prestvnika medija, ali njegov prijatelj, poznati advokat Toma Fila, koji se juče čuo s njim, prepričava za neke od portala šta mu je kolega rekao da se dogodilo. – Huligani su bili u istom kafiću, urlali su „Vučiću, pederu“ i „Vračarci, prodali ste se za 100 evrića“.

Neko je zvao policiju, huligani su ih izbacili. Kad je otišla policija, prišla su im dvojica, vjerovatno su mislili da su oni zvali policiju, a nisu. Jedan je Pekovića udario nogom u glavu, čovjek je pao u nesvijest – priča Fila i dodaje:

– Dvojica su počela da udaraju Gorana. Postavlja se pitanje – barabe će biti kažnjene, ali kakva je bezbjednost ljudi, da li smo mi mete za svakoga?

izvor agencije

Čitaj još:   ŠOK U CENTRU BEOGRADA: Zasijao se veliki falus ispred Skupštine- Opomenu vlastima na šta sve troši novac dok se djeca liječe... (foto)
BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Policija pronašla Fatimu: Jordanka koja je širila HIV Beogradom

Fatema Alas (38) bavila se prostitucijom u centru Srbije, a Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more