IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPECIJALCI POD PUNOM RATNOM OPREMOM: Vojska pred prihvatnim centrima… (foto i video)

Vojska Srbije počela je da obezbjeđenje prihvatnih centara za migrante radi pružanja pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, nedelja… 17.05.2020… 00: 05… SPECIJALCI POD PUNOM RATNOM OPREMOM: Vojska pred prihvatnim centrima… (foto i video)

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, na osnovu naređenja predsednika Republike i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, ministra odbrane Aleksandra Vulina i načelnika Generalštaba Milana Mojsilovića, jedinice VS rapoređene su na obezbjeđenju Prihvatnog centra “Adaševci”.

U toku je raspoređivanje jedinica na zadacima obezbjeđenja preostala dva prihvatna centra u Šidu – “Principovac” i “Šid – Stanica”.

Vojska Srbije će, kao i do sada, čuvati bezbjednost svih građana, izvršavati naređenja i preduzimati sve mjere radi realizacije dodeljenih zadataka u skladu sa zakonom i Pravilom službe, dodaje se u saopštenju.

Čitaj još:   ERDOGAN I PORUKA ZA SAD: „ZATVORIĆEMO dvije baze s američkim vojnicima u Turskoj, ništa niste uradili što ste obećali..." (foto)

Vojnici će, kako saznaje Tanjug, raditi u tri smjene i smenjivaće se na punktovima ispred prihvatnih centara u šidskoj opštini.

Centre u kojima su smješteni migranti u Šidu obezbjeđivaće ukupno oko 50 vojnika…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more