IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. maj 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan zatvoren, Bik u lošoj fazi, iznenađenje za Blizance, Rak osvaja, Lav u čudu, Djevica kolebljiva, Vaga sluša intuiciju, Škorpija u zanosu, Strijelac zaljubljen u Vodoliju, Jarac pomaže Biku, Ribe na dobrom putu. Ovo je dnevni horoskop za 21. maj 2020. godine…

OVAN

Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje pogrešne informacije. Nije vam lako da stavite tačku na ljubav iz prošlosti. Postoji osoba koju još uvjek volite. Mogući su problemi sa sinusima.

BIK

Možete da očekujete nepovoljnu situaciju na polju finansija. Iznenadni troškovi su pred vama. Vaša veza sa voljenom osobom prolazi kroz krizu i nemate dovoljno povjerenja u voljenu osobu kao pre. Povedite računa o hormonima.

BLIZANCI

Možete da očekujete miran dan u kome ćete na poslovnom polju imati stabilnu situaciju. Zadovoljni ste. Vaš partner je pokazao da je spreman da ispravi svoje greške i da vam se više posveti. Skloni ste infekcijama.

RAK

Današnji dan je povoljan za razrješenje i kompromis, ako su postojale nesuglasice na poslu. Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom koju poznajete. Uskoro je moguć početak veze. Odlično se osjećate!

LAV

Nadate se napretku na polju posla. Spremni ste da uložite više energije u rad. Moguće je da odbijate da pokažete svoja osjećanja i da zato propuštate priliku za novu vezu. Moguć je kamen ili pijesak u bubregu.

Čitaj još:   ŽENE UBIJENIH ŠKALJARACA TVRDE DA SE NIČEGA NE SJEĆAJU: Odbile da daju bilo koju informaciju policiji... (foto)

DJEVICA

Budite oprezni na poslovnom polju jer će odluke koje sada budete donijeli dugo da vas prate na ovom polju. Sve više stičete utisak da sa voljenom osobom nećete uspjeti da sačuvate zajednicu. Mogući problemi sa imunitetom.

VAGA

Jako je važno da sačuvate smirenost kada je u pitanju vaše poslovno polje i da budete spremni na neke kompromise. Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će biti direktna u svom udvaranju. Mogući su problemi sa kičmom.

ŠKORPIJA

Danas ćete imati osjećej da vam ništa ne polazi za rukom. Nemojte da forsirate nove poslove. Sve više vam nedostaje sloboda i moguće je da želite da stavite tačku na neku ljubavnu vezu koju imate. Mogući su problemi sa probavom.

STRIJELAC

Pred vama je dobar dan u kome ćete uspjevati da realizujete svoje poslovne planove bez ikakvih komplikacija. Imate sve više problema u komunikaciji sa partnerom, pa počinjete da razmišljate o raskidu. Problemi sa alergijama.

JARAC

Promjene na finansijskom planu vam uvjek teško padaju danas. kao da novac sve više odlazi od vas. Zbog velikog stresa pod kojim ste, možete da budete skloni svađama sa partnerom. Problemi sa apetitom.

VODOLIJA

Nije vam lako da riješite probleme koji su vas toliko opteretili jer nemate sa kim da ih podjelite. Povlačite se u sebe i ne primjećujete sve prilike za nova poznanstva koje vam se ukazuju. Sklonost ka gojenju je naglašena.

Čitaj još:   Vic dana UPOZORENJE NA OMOTU EU PUZZLA...

RIBE

Osjećate da je vrijeme da na poslovnom polju mijenjate dosta toga. Spremni ste da pokažete inicijativu. Jedna osoba će pokazati interesovanje za vas, iako vi niste sigurni u svoja osjećanja prema njoj. Problemi sa nesanicom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more