IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Požar u poznatom restoranu na Mostarskom raskršću… (foto)

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ- a…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 19. 05. 2020… 00: 21… SARAJEVO: Požar u poznatom restoranu na Mostarskom raskršću… (foto)

Sretne okolnosti su bile da nema povrijeđenih osoba, a pričinjena je materijalna šteta u požaru koji je sinoć izbio u restoranu Mostarlić na Mostarskom raskršću, saopćila je jutros sarajevska policija.

Kako je navedeno, sinoć u 22,10 sati, obaviještena je Šesta policijska uprava da je u ulici Mostarsko raskršće, općina Hadžići, došlo do požara u prizemlju restorana Mostarlić.

‘Požar je ugašen od strane pripadnika PVB Stup. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, dok je na objektu nastupila materijalna šteta. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo”, saopćeno je.

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a, saopćeno je iz istog organa KS…

Čitaj još:   Gradonačelnik Podgorice ugostio Alena Emšiju: Pomoći ćemo Alenu da počne da radi i ponuditi pomoć ženi koju je spasio... (foto)

izvor agencije

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

SARAJEVO Borci probili zaštitnu ogradu…

Vlada FBiH danas se izjasnila na upućene amandmane zastupnika u Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more