IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Opšta tuča: Letjele stolice, sijevale pesnice… (foto i video)

U pitanju međusobni sukob pristalica nezavisne i međunarodno priznate države Crne Gore i onih koji se protive tome…

NIKŠIČ: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak… 22. 05. 2020… 07: 21…  Opšta tuča: Letjele stolice, sijevale pesnice… (foto i video)

Danas se na društvenim mrežama pojavio snimak iz Nikšića na kojem se vidi početak masovne tuče koja se odigrala u bašti jednog lokala u strogom centru grada, piše portal IN4S.

Čitaoci navode da je u pitanju međusobni sukob pristalica nezavisne i međunarodno priznate države Crne Gore o onih koji se protive tome.

Takođe, prema informacija sa kojima raspolaže ovaj portal, fizički sukob je, na očigled velikog broja prolaznika– među kojima je bilo i djece, pored visokog inteziteta, vođen u širokom radijusu.

Isto se piše da su aktivisti i odbornici vladajućih stranaka DPS i SDP slavili su praznik kružeći automobilima okićenim zastavama Crne Gore, uz zaglušujuće trubljenje.

Čitaj još:   NIKŠIĆ: Krenuli joj trudovi na biračkom mjestu, ali prvo otišla da glasa... (foto)

Finale slavlja desilo se u jednom nikšićkom lokalu gdje su se samozvane “komite” (nazvani po grupaciji koja se protivila ujedinjenju sa Srbijom 1918.) potukli međusobno. Bilo je nokauta, letjele su stolice, a sve pod crvenim barjakom…

Ko je izvukao deblji kraj ne zna se, ali je sigurrno da ovakva situacija u Crnoj Gori ne vodi dobru, već nečemu jako lošem za sve na ovim prostorima.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more