IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dr Nestorović OTVORENO oko korona virusa: Nastao je U LABORATORIJI, vakcina Bila Gejtsa je LOŠA, NE BIH JE PRIMIO… (foto)

PULMOLOG Branimir Nestorović je kazao da pravljenje vakcine protiv korona virusa ide loše, te da je ona koju pravi firma Bila Gejtsa jako loša i da bi on odbio da je primim…

BEOGRAD: Regija, Recepti, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja… 24. 05. 2020… 15: 51… Dr Nestorović OTVORENO oko korona virusa: Nastao je U LABORATORIJI, vakcina Bila Gejtsa je LOŠA, NE BIH JE PRIMIO… (foto)

Dr Nestorović rekao je da je pokušavao da utiče na ljude da se manje plaše jer je u medijima bilo preterivanja što se tiče kovida 19.

Za televiziju Prva rekao da je sve vrijeme pratio svjetske vijesti i medicinske izvještaje, te da je primijetio da se u medijima pretjeruje.

– Kada gledate medicinski dio vijesti to nije strašno, a novinarski je bio strašan – rekao je on.

Kazao je da je Srbija imala sreću što su već bili napravljeni modeli za borbu sa korona virusom kada je kovid 19 stigao u zemlju.

– Vidjelo se da će biti dva mjeseca intenzivnije i treći manje intenzivno. Na početku je izgledalo crno, pogotovo na zapadu gdje su mračili dibidus – rekao je Nestorović.

Kazao je da, povremeno je bilo pretjerivanje u medijima i na društvenim mrežama što se tiče straha od korona virusa.

– Italijanski scenario nije mogao da nam se dogodi, ali mogli smo da imamo deset puta više mrtvih – pojasnio je on.

Dr Nestorović je podsjetio da se se 40 godina bavi pulmologijom i zna da respiratorni virusi ne mogu toliko da budu smrtonosni.

Čitaj još:   STRAŠNA PORUKA: Njemački ministar zdravstva,"Zaraza koronavirus upravo je postala GLOBALNA PANDEMIJA..." (foto)

Govorio je i o hlorokinu i američkom predsjedniku Donaldu Trampu koji je uzeo da koristi lijek na svoju ruku.

– Postoji preventivno uzimanje lijeka, svakog ponedeljka se uzima. Mi to nismo preporučivali, jer on može da utiče na srce – pojasnio je Nestorović i dodao da je korišćenjem tog lijeka kao preventive u SAD u više slučajeva došlo do trovanja.

On je kazao da su doktori u svijetu svrstani politički, te da je će to ostaviti ružnu sliku na pandemiju korona virusa.

– Tamo gdje su guverneri demokrate, tamo su bile države zatvorene. Svuda je bilo puno politike- rekao je on.

„PRAVLjENjE VAKCINE IDE KILAVO“

Nestorović je kazao da pravljenje vakcine protiv korona virusa ide loše, te da je ona koju pravi firma Bila Gejtsa jako loša i da bi on odbio da je primi.

– Od 15 koji su ih primili 3 imaju teška djejstva, samo 8 je imalo antitela. Pazite, to je 20 odsto- rekao je on.

Dodao je da se radi na vakcini koja mijenja RNK, to jest pokušava da promjeni genetiku kako bismo i ubuduće bili otporni na kovid- 19, ali je to, prema njegovom mišljenju, teško jer svaki virus mutira

Prema njegovim riječima, krajem januara Grci su rekli da virus ima veštački ubačena dejstva, a to su potvrdili i drugi ljekari širom svijeta.

– Onda je izašao Montanje, on je nobelovac iz Francuske. Prošle nedelje se pojavio australijski rad koji je pokazao da se virus najlakše vezuje za ljudske ćelije, ne ni na miševe. Onda bi on trebalo da se najviše vezuje za šišmiše, a ne za nas- rekao je Nestorović.

On je kazao da ne vijeruje da ćemo ikada saznati ko stoji iza toga, iako je biološko oružje zabranjeno, Dr Nestorović tvrdi da se ono ipak pravi.

Čitaj još:   VRATIO SE DOKTOR NESTOROVIĆ I PONOVO ŠOKIRAO SRBIJU...

Nestorović je kazao da ne zna odakle je virus došao, te da su oni koji su došli iz Italije imali najteži oblik kovida 19.

– Izgleda da smo mi imali tip virusa koji je dosta slabiji – dodao je on…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more