IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Naletio na konjsku zapregu, dvije osobe se bore za život… (foto)

Konj nastradao od SILINE UDARCA, sumnja se da vozača “lade nive” zaslijepilo svetlo vozila iz suprotnog smijera…

KIKINDA: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja… 24. 05. 2020… 21: 11… SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Naletio na konjsku zapregu, dvije osobe se bore za život… (foto)

L. N. (59) iz Banatske Topole, vozač “lade nive”, naletio je prethodne noći na neosvjetljeno zaprežno vozilo. Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 22.30 na putu između Banatske Topole i Kikinde.

Od siline udara teške tjelesne povrede zadobili su muškarac i žena na zaprežnom vozilu dok je konj smrtno stradao.

– Muškarac H. P. (35) iz Tobe hitno je u besvjesnom stanju prebačen u Klinički centar Vojvodine, dok je žena Z. B. (31) iz Tobe hospitalizovana u kikindskoj bolnici. I ona je u bolnicu dopremljena u besvjesnom stanju – kaže izvor iz istrage.

Zaprežno vozilo kretalo se iz pravca Banatske Topole prema Kikindi dok je iz suprotnog pravca dolazilo drugo vozilo. Sumnja se da je zaslijepelo vozača “lade nive” koji se otpozadi zakucao u neosvetljeno zaprežno vozilo.

Uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici kikindske policije i nadležnog tužilaštva. Inače, ovo nije prvi put da se u okolini Kikinde dešavaju ovakve nesreće.

Čitaj još:   STRAVA Stradala 22 migranta u saobraćajnoj nesreći u blizini Izmira...

J. M. (61) iz Ade poginuo je septembra prošle godine u sličnim okolnostima. Nesrećni čovjek upravljao je zapregom na koju naletilo taksi vozilo marke “sitroen C5”.

Do sudara je došlo nedaleko od izlaza iz Ade u pravcu Sente, a smrtno je nastradao i konj koji je vukao zapregu...

izvor agencije

ISTANBUL: Putnički voz izletio iz šina, 24 stradalih i 124 povrijedjenih…

Kontinuirano raste broj osoba smrtno stradalih osobe i povrijeđenih u Read more