IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. maj 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan kreativan, Biku treba koncentracija, Blizancima prija zabava, Rak uživa u mirnoj atmosferi, Lav briljira, Djevica željna ljubavi, dobar dan za Vagu, Škorpija u emotivnoj krizi, Strijelac u frci, Jarac emotivan, Vodolija konfuzna, a Ribe snalažljive. Ovo je dnevni horoskop za 26. maj 2020. godine.

OVAN

Moguće je da vas dosta toga opterećuje na poslovnom polju i da ste skloni pravljenju grešaka. Potrebno vam je više razumjevanja od strane voljene osobe koja se nekada ponaša prilično hladno prema vama. Nemojte se forsirati, odmarajte danas.

BIK

Biće vam potrebno vreme da se prilagodite poslovnim promjenama koje nastupaju nekako naglo. Može se reći da ste veoma zbunjeni jer vam osoba sa kojom flertujete šalje pomješane signale. Prijala bi vam fizička aktivnost.

BLIZANCI

Važno je da budete spremni da prihvatite odgovornosti koje vam se nude kako bi mogli da napredujete na poslu. Potrebno je da se više potrudite oko voljene osobe ako želite da je zadržite u svom životu. Dobro se osjećate danas.

RAK

Želite da napredujete i da budete uspješni. Nastupa period buđenja vaših ambicija na ovom polju. Odnosi u braku su vam postali malo nestabilni. Imate utisak da ćete uskoro imati veću bračnu krizu. Ojačajte svoj imunitet.

LAV

Moguće je da nemate dovoljno koncentracije da biste riješili sve poslovne probleme koje imate pred sobom. Imaćete zanimljiva dešavanja na polju emocija. Današnji dan vam je jako povoljan za nova poznanstva. Mogući su problemi nervozom.

Čitaj još:   OVO SU ZDRAVE VARIJANTE: Pred spavanja pametno birajte namirnice, grickalica koje ne debljaju... (foto)

DJEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje komplikacije i otežanja ukoliko se bavite privatnim poslom. Sasvim otvoreno pokazujete svoja osjećanja ka simpatiji. Spremni ste za početak nove emotivne veze. Odlično se osjećate!

VAGA

Nemojte da se plašite da preuzmete inicijativu oko pokretanja poslovnih promjena koje priželjkujete. Veoma ste emotivni i pokazujete svom partneru svoje slabe tačke u nadi da će vas on prihvatiti. Koljena vam mogu biti osjetljiva.

ŠKORPIJA

Biće vam potrebna nečija pomoć kako biste mogli da izađete na kraj sa velikim brojem poslovnih obaveza koji vas opterećuje. Spremni ste za brak i zajednicu. Osjećate pravu ljubav prema partneru. Dobro se osjećate.

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Nemate veće brige danas. Aktivni ste na polju flerta i uživate u pažnji koju dobijate od strane brojnih udvarača. Hronični problemi vas prate.

JARAC

Možete da očekujete poboljšanje zarade. Današnji dan vam donosi nove poslovne prilike. Očekuje vas pozitivan dan za odnos sa voljenom osobom. Moguće je da razmišljate o braku i zajednici. Zdravlje je dobro kod vas.

VODOLIJA

Faktor sreće će vas poslužiti na polju posla. Moguće je da ćete uspjeti da rešite neki problem iz prošlosti. Očekuje vas novo poznanstvo koje će vam potpuno pomutiti pamet! Bude vam se leptirići u stomaku… Bavite se sportom!

Čitaj još:   POP IZ SRBIJE IZAZVAO HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Njegov govor iz crkve zapalio masu (VIDEO)

RIBE

Polje privatnog posla bi moglo da vam bude ugroženo ako budete skloni nepromišljenim odlukama. Sigurni ste u svoja osjećanja i želite da pokažete vašem partneru kakvi su vam planovi sa njim. Povedite računa o ishrani.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more