IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Elvir Bolić: Vila na Poljinama iznad Sarajeva…(foto i video)

Vila ex reprezentativca Bosne i Hercegovine i velike zvijezde Fenerbahčea gradi i otvara i dalje atraktivne prostore u matičnoj državi…

SARAJEVO: BiH, Ekonomija, Sport, fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 28. 05. 2020… 08: 38… Elvir Bolić: Vila na Poljinama iznad Sarajeva (foto i video)

Do jučer je bio reprezentativac BiH Elvir Bolić pohvalio se skupocjenom nekretninom koju je izgradio iznad grada Sarajeva.

Bivši reprezentativac BiH koji je branio boje Fenerbahčea, Galatasaraja i Rayo Vallecana, pohvalio se na svom Instagram profilu skupocjenom vilom koju je sagraditi iznad Sarajevu, na Poljinama, gdje je nakon rata izgrađeno na desetine raskošnih vila.

Bolićeva vila prostire se na 470 kvadratnih metara, a njen sastavni dio je vrhunski bazen.

Čitaj još:   SKANDAL Šešeljev odvratan tvit o smrti Kofija Anana izazvao burne reakcije u Regionu...

Jedan od najboljih fudbalera Bosne i Hercegovine svih vremena, nekadašnji prvi strijelac i kapiten reprezentacije, po prestanku aktivnog igranja, posvetio se ugostiteljskom biznisu, a na dvije lokacije u Sarajevu izgradio je i stambene objekte.

Boletov ili Elvirov restoran “Paper Moon” na Grbavici unikatnim i ugodnim ambijentom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zbog toga je postao jedno od sarajevskih omiljenih sastajališta, a nerijetko dolaze poznata imena iz svijeta sporta, muzike, glume, diplomatije…

alt

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more