IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVANA PORUČILA NAILI: MENSUR JE OSTAVIO MINU, NIJE MU VIŠE POTREBNA…

Ovih dana poprilično je burno između, sada već bivšeg rijaliti para, Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Naime, njih dvoje su raskinuli, a Mina nikako ne može da prihvati da je ostavljena, zbog čega redovno ima emotivne lomove. Skandali se samo ređaju, a jedan od poslednjih u nizu jeste Minino penjanje na krov i glumljene pokušaja bJekstva zbog emotivnog kraha.

Nakon što se za Pink.rs oglasila Mensurova majka Naila, koja je izbezumjena zbog Mininog ponašanja i koja je najavila čak i tužbu, oglasila se Ivana Vrbaški. Minina majka smatra da je Mensur ostavio Minu, sada kada je ostvario svoj cilj, te mu ona više nije potrebna, a ne može da sakrije koliko je zbog toga kivna na njega. Ivana se osvrnula i na najavljenu tužbu od strane Ajdarpašićeve majke.

– Mene samo zanima da Mina izađe normalna i zdrava nakon svih tortura koje je doživjela zadnjih mjeseci samo radi plasmana i mjesta na koje ga dovela… Dovoljno ljudi je videlo i shvatilo da ju je ostavio sada kada mu nije više potrebna, najstrašnije je što je izabrao ovakav način, mogao je i na drugačiji način doći do plasmana, a ne uništiti nekoga. Mnogo veći stres je gledati kako neko udara vaše dijete onako perfidno, dok svi spavaju, tako da pričati o sudu nije ni mjesto ni vrijeme – poručila je Minina majka Ivana za Pink.rs.

izvor: agencije

Čitaj još:   MENSUROVA MAJKA NAILA- ''JA NEMAM DIJETE ZA BACANJE, ZAPAMTIĆE ME MINA''
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more