IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Ranjena žena zalutali metak pogodio je u glavu akteri obračuna u prepritvoru… (foto)

Više tužilaštvo u Novom Pazaru odredilo je pritvor do 30 dana B.M.(32), I.M.(35) i I.M.(31) koji su u noći između subote i nedelje, u prigradskom naselju Šestovo…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak… 29. 05. 2020… 08: 18… NOVI PAZAR: Ranjena žena zalutali metak pogodio je u glavu akteri obračuna u prepritvoru… (foto)

Ranjena žena, koju je “zalutali” metak pogodio u usta, ima prelom vilice i druge teške povrede, operisana je i osjeća se bolje, ali je još neizvesno kako će teći njen oporavak i kakve će biti posljedice teškog ranjavanja.

Više tužilaštvo u Novom Pazaru odredilo je pritvor do 30 dana B.M.(32), I.M.(35) i I.M.(31) koji su u noći između subote i nedelje, u prigradskom naselju Šestovo, učestvovali u tuči i pucnjavi u kojoj je, hicem iz pištolja, ranjena mlađa žena, slučajna prolaznica.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Ako tražite posao, pročitajte koja su zanimanja najtraženija, nedostaju farmaceuti, ljekari, profesori, ekonomisti i pravnici... (foto. video)

Jedna osoba koja je takođe učestvovala u obračunu je u bjegstvu.

Sumnja se da je B.M. pištoljskim hicem pogodio prolaznicu u glavu i njemu se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, I.M.(35) je osumnjičen za nasilničko ponašanje, a I.M.(31) za nanošenje lakših povreda i nasilničko ponašanje.

Ranjena žena, koju je “zalutali” metak pogodio u usta, ima prijelom vilice i druge teške povrede, operisana je i osjeća se bolje, ali je još neizvjesno kako će teći njen oporavak i kakve će biti posledice teškog ranjavanja.

Izvor: Novosti.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more