IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE CJENOVNIK Tijane Ajfon: Uhodana šema- FIKSNA TARIFA!!!

Tijana Ajfon koja je uhapšena u akciji policije za podvođenje i pros..tuciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe rijeku sa još tri djevojke vodeći ih na žurku, odavno je poznata u krugovima elitne pros..tucije i ima zvaničan cjenovnik, dok ponekada, za stalne mušterije čak daje i popust.

Kako Blic saznaje od izvora bliskih ovoj starleti koju je polciija uhapsila na gomili ona za dan zaradi 700 eura, a za jednu noć oko 500 eura i to je osnovni cjenovnik koji se mijenja u odnosu na to da li ilegalni posao obavlja van granica Srbije, da li u sramnoj akciji učestvuje više djevojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalni uživaoci njenih usluga i koliko su oni “zahtjevni”.

– Tijana Ajfon za dan zaradi 700 eura, a za jednu noć 500 eura, ali kada ide van granica zemlje njena tarifa iznosi 700 eura plus troškovi putovanja. Kada radi u Crnoj Gori sedam dana onda svoje usluge naplaćuje 2.250 eura za jednu nedjelju, ali zahtjeva luksuzni smještaj i transport na visokom nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve, od zlata, skupih torbi, cipela, telefona – priča izvor upućen u cjenovnik koji je, pak, želio da ostane anoniman, prenosi Blic. Izvor dalje objašnjava da Tijana Ajfon umije da bude darežljiva prema mušterijama koje joj se iznova i iznova vraćaju.

Čitaj još:   UŽAS U BANJA LUCI: NARUČIO PROSTITUTKU, DOŠLA MU KĆERKA: OTAC UPUCO...

– Stalne mušterije u Beogradu često časti popustom, te ljudima koje poznaje intimne odnosne naplaćuje po nižoj cijeni, nekada i prepolovi, a kada organizuje druge djevojke umije da se ugradi i u njihovu tarifu, a svoju za grupne odnose onda povećava. U torbi često nosi pomagala i te “dodatne igrice u krevetu” umije da naplati i duplo, pa ako su mušterije “maštovitije” ona nekada cijenu poveća i na 1.000 eura za noć – objašnajva izvor.

Podsjećamo, prije nekoliko godina Tijana je na jednom snimku govorila da će imati odnose dva sata, ali da joj nije do toga jer je već tri puta obavljala tu radnju i da više ne može pa šta god da joj se nudi. Ona je tom prilikom rekla da joj je i puna torba raznih pomagala.

Podsjećamo, Tijana Ajfon je u velikoj akciji “Kristal” uhapšena u čamcu sa još tri drugarice.S.P. ima 32 godine i dolazi iz Beograda, J.D. ima 27 godina i nastanjena je u Mladenovcu (opština Beograd), te Sofija Gačić koja ima 27 godina i nastanjena je u Beogradu.

izvor: Blic.rs

Čitaj još:   NEBO PLAČE NAD UBIJENOM DJECOM: U tišini ispraćaju tragično nastradalo ČETVERO djece na VRAČARU... (foto)
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more