IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. jun 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u novim obavezama, Bik siguran u sebe, Blizanci nervozni, Rak oprezan, Lav želi da mijenja stvari, Djevica nervozna, Vaga želi svima da ugodi, Škorpija ne unosi dovoljno tečnosti, Strijelac u dobrom poslovnom periodu, Jarac pred novim poznanstvima, Vodolija melanholična, a Ribe zaljubljene. Ovo je dnevni horoskop za 01.06.2020. godine.

OVAN

Spremni ste da se posvetite svom poslu i da budete vrijedni i maksimalno angažovani kako bi svoje ciljeve ostvarili. Očekuje vas komunikacija sa osobom koju ste voleli u prošlosti. Podložni ste upalnim stanjima.

BIK

Moguće je da ćete imati neočekivane promjene na poslovnom planu i da ćete biti malo nesigurni zbog toga. Cijenite svoju slobodu i ne osjećate da ste sada spremni za početak nove emotivne veze. Moguća je prolazna prehlada.

BLIZANCI

Niste sigurni u svoje odluke na polju posla. Posavjetujte se sa osobom koja je na ovom planu iskusnija od vas. Ukoliko budete nastavili da forsirate svađe sa voljenom osobom, moguć je prekid. Problemi zbog stresa.

RAK

Možete da očekujete da ćete dobiti dobru ponudu za novi posao. Pred vama je jako povoljan period na ovom polju. Ako budete poslušali intuiciju, uspjećete da odaberete pravu osobu za sebe. Problemi sa nesanicom.

LAV

Imate dobru namjeru da ostvarite poslovni napredak i da pomognete drugima ali vam ne ide uvjek sve od ruke. Moguće je da vam često nije lako da realno sagledate situaciju sa emotivnim partnerom. Zdravlje vam ide na bolje.

Čitaj još:   MONSTRUOZAN NAPAD NA ČEDU: Optužio ga da FOLIRA DA JE BOLESTAN pa napisao i "CIGANSKA POSLA"! (foto)

DJEVICA

Veoma ste odgovorni i pokazujete visok stepen posvećenosti vašem poslu. Možete da očekujete povoljan period. Moguće je da dolazi do prekida emotivne veze koja je trajala duže vrijeme. Problemi sa grlom.

VAGA

Bićete zadovoljni novim dešavanjima na poslu, ostvarili ste stabilnost kojoj ste težili na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas novo poznanstvo koje može da vam bude veoma interesantno. Povoljan je trenutak za dijetu.

ŠKORPIJA

Neki saradnici su protiv vas pa na poslovnom polju možete da budete skloni određenim sukobima. Važno je da uvjek budete iskreni prema osobi do koje vam je stalo kako bi vaš odnos bio dobar. Veoma ste umorni.

STRIJELAC

Okrenite se novim poslovnim dogovorima koje smatrate važnim. Možete daa očekujete povoljan dan za nova rješenja. Dolazi povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni emotivnom situacijom. Izbjegavajte sve poroke.

JARAC

Vi ste uporni u svojim ambicijama i ne odustajete sve dok ne ostvarite solidne poslovne pozicije. Moguće je da sa partnerom imate nesuglasice koje vas opterećuju svaki dan sve više i da niste zadovoljni. Moguća je glavobolja.

VODOLIJA

Očekuje vas prilika da nađete posao koji će vam doneti dosta sreće i zadovoljstva i materijalno poboljšanje. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, očekuje vas povoljan period za vezu. Problemi sa holesterolom.

Čitaj još:   NEMANJA Emir Kusturica o knjizi Kije Kockar...

RIBE

Finansijska situacija vam je problematična sada. Radite na tome da stabilizujete svoj posao. Niste spremni za veće planove kada je u pitanju emotivno polje. Dosta toga vas opterećuje. Povedite računa o krvotoku.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more