IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tijani Ajfon HAPŠENJE SMJESTILA BIVŠA ŠEFICA…(foto i video)

Starleta dobila BATINE umjesto para, a onda je nastao HAOS?! Evo ko joj je napakovao POLICIJU?!

BIJELJINA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 01. 06. 2020… 00: 02… Tijani Ajfon HAPŠENJE SMJESTILA BIVŠA ŠEFICA…(foto i video)

Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijani Ajfon, hapšenje je navodno smjestila madam sa Zvezdare, s kojom je poslednjih meseci na ratnoj nozi.

Starletu, koja je u javnost dospjela preko rijalitija “Parovi”,navodno je, nekadašnja šefica prijavila preko njoj bliskih ljudi koji su iz Bijeljine.

Ona je dojavila kada će Tijana sa tri drugarice čamcem preći Drinu i ilegalno ući na teritoriju druhe države zbog orgija na kojima su bile angažovane. Njih dvije su navodno u svađi od prošle godine zbog neraščišćenih računa.

Naime, prošlog ljeta je navodno Tijana radila za tu gospođu, koja joj je ugovarala posao u Hrvatskoj. Maksimovićeva je tada otišla da odradi angažman, ali je nastao haos i, umjesto honorara od nekoliko hiljada eura, dobila je batine.

Starleta tada nije našla način kako da se vrati u Srbiju jer je ostala bez prebijene pare. Ipak, poslije nekoliko dana se snašla i, kada se vratila u Beograd, vršila je pritisak na madam da joj isplati novac umjesto mušterije. Dala je i otkaz i odlučila da postane samostalna u tom poslu.

Nije gubila vrijeme, već je napravila svoju mrežu i krug djevojaka koje žele da se bave prostitucijom, i krenule su u akciju. Tijana je unajmila kombi i vozača koji ih je vozio na dogovorene lokacije, gdje su se sastajale sa mušterijama.

Čitaj još:   VIC DANA Mujo i kilo bureka... (foto, video)

To je tako funkcionisalo neko vrijeme, ali neraščišćeni računi između nje i madam sa Zvezdare su ostali. Ona je preko jedne od djevojaka koje su bile s Maksimovićkom u čamcu saznala da će starleta sa svojim “radnicama” ilegalno da pređe granicu i smijestila joj hapšenje.

Podsjetimo, Tijana Afijon je prošle srijede završila iza rešetaka i određen joj je pritvor do trideset dana. Ona je uhapšena sa još 35 osoba. Starleta je na saslušanju rekla da je išla na žurku na koju ju je pozvao prijatelj, ali na ostala pitanja nije htjela da odgovori.

U akciji “Kristal” Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina te noći u vikendici nadomak Bijeljine oduzeti su 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 eura u različitim valutama...

izvor SD.rs

Čitaj još:   SARAJEVO: Novi policijski komesar Kantona...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more