IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VAŠINGTON: Tramp tokom protesta ispred Bijele kuće bio u podzemnom skloništu … (foto i video)

CNN je u svojoj vijesti, potvrđenoj od strane jednog uposlenika Bijele kuće i pripadnika sigurnosnih snaga, naveo kako je Tramp tokom protesta gotovo sat vremena proveo u podzemnom skloništu…

VAŠINGTON: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 01. 06. 2020… 14: 18… VAŠINGTON: Tramp tokom protesta ispred Bijele kuće bio u podzemnom skloništu … (foto i video)

U vijestima CNN-a se tvrdi da je američki predsjednik Donald Tramp tokom protesta ispred Bijele kuće zbog ubistva crnca Georgea Floyda proveo neko vrijeme u podzemnom skloništu…

CNN je u svojoj vijesti, potvrđenoj od strane jednog uposlenika Bijele kuće i pripadnika sigurnosnih snaga, naveo kako je Tramp tokom protesta gotovo sat vremena proveo u podzemnom skloništu.

Izvori su za CNN potvrdili da su u petak navečer i Melania i Barron Tramp također bili u podzemnom skloništu.

Neki drugi izvor je izjavio kako će u slučaju povećane opasnosti Donald Tramp sa svim članovima porodice biti odvezen u Operativni centar za hitne slučajeve.

Tramp je u subotu na svom Twitter nalogu pohvalio rad Američke obavještajne službe govoreći “da se nije mogao osjećati sigurnijim“.

Čitaj još:   ROBIJAŠI SPREMALI FILMSKO BJEKSTVO! Zatvorenici iskopali tunel od 40 metara, policija im pokvarila plan! (foto, video)

Floyd (46) je umro na današnji dan dok je policajac Derek Chauvin klečao na njegovom vratu duže od osam minuta, potom je Minneapolis zahvatio val protesta, koji su se proširili širom SAD-a. Uprkos pozivu na mirne proteste, neki su prerasli u nasilje praćeni pljačkama, paljenjem i sukobima s policijom.

Demonstranti zahtijevaju hapšenje i preostale trojice policajca koji se vide na videosnimcima s mjesta događaja kada je Floyd uhapšen…

izvor agencije CNN

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more