IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Naručio ubistvo zeta nasilan bio mu prema ćerki: Plaćeni ubica ga prijavio… (foto)

Određen mu je pritvor do 30 dana, osumnjičen je za podstrekivanje na ubistvo…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 03. 06. 2020… 00: 18… : Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak… 02. 06. 2020… 00: 18…

Novosađanin I. M. (71) uhapšen je zbog sumnje da je 52-godišnjem poznaniku platio nekoliko hiljada eura da bi ubio njegovog zeta, a kada ovaj to nije uradio, prijetio mu je.

Ovaj nesvakidašnji slučaj otkriven je kada je poznanik policiji prijavio I. M. koji mu je zbog neobavljenog posla – eliminacije zeta, konstantno upućivao pretnje,

– Osumnjičeni I. M. je iz Novog Sada, gdje žive i njegovi ćerka i zet. Njih dvoje već duže imaju problema u braku, svađaju se, navodno je bilo i batina. Činjenica je da je i ćerka prijavljivala supruga zbog fizičkog nasilja, ali i on nju. Da li se I. M. ćerka žalila na supruga ili je on sam uvidio da taj brak ne štima, i da njegova naslednica pati i trpi fizičko nasilje, biće utvrđeno u istrazi. U svakom slučaju, osumnjičeni I. M. je odlučio da zeta malo nauči pameti – navodi izvor upoznat sa istragom.

Iako je rešavanje bračnih problema uzeo u svoje ruke, potrudio se da ne lično ne bude uprljan već je stupio u kontakt sa poznanikom sa područja Sremske Mitrovice, sa kojim se sastao u Irigu.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 25. oktobar 2020. godine...

Poznaniku koji inače nije iz kriminalnih krugova predložio je da pretuče njegovog zeta i zauzvrat mu da nekoliko hiljada eura da taj posao obavi. Vrijeme je odmicalo ali poznanik nije realizovao njegov naum i zeta “naučio pameti”. I. M. je tada ponovio pozvao poznanika, i opet su se sastali. 

Tada mu je predložio da zeta ubije i da bi ostvario taj plan, poznaniku dao još novca. Vjerovatno je smatrao da je eliminacija zeta ozbiljniji posao pa i da košta više – dodaje izvor.

Poznanik je uzeo novac, ali po svemu sudeći, nije imao namjeru da počini zločin. I. M. ga je zvao, ovaj je odugovlačio sa realizacijom plana o ubistvu.

– Vjerovatno je shvatio da od njegove namjere nema ništa pa je poznanika počeo da zove i da mu prijeti zbog toga. Poznanik je shvatio da je vrag odneo šalu i da je sada i on ugrožen, pa je I. M. prijavio policiji – kaže sagovornik.

izvor agencije

Čitaj još:   DRAMA IZ PLJEVALJA: Medicinska sestra trovala muža, pa nađena MRTVA u stanu na Jadranu...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more