IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. jun 2020.godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ne bira, Bik se loži na Djevicu, Rak zatvoren, za Blizance prošlost i vrtoglavica, Lav u lošoj energiji, Vaga kao po loju, Škorpija oprezna, Strijelac u tajnoj vezi, Jarac na dobrom putu, Vodolija u raspravi, Ribe pod stresom. Ovo je dnevni horoskop za 05.06.2020. godine.

OVAN

Imate mnogo obaveza, pa na polju posla lako može da vam se stvori na neki način haotično stanje. Voljena osoba će pokazati da joj nije lako da pokaže sasvim otvoreno šta misli o vama. Dobro se osjećate.

BIK

Možete da očekujete da ćete uspjeti da riješite poslovne probleme iz prethodnog perioda. Na ljubavnom polju vas dosta toga na neki način opterećuje. Osjećate se kao da vas partnerova očekivanja guše. Nema problema sa zdravljem.

BLIZANCI

Nemojte mnogo da očekujete danas. Potrudite se da budete realni kada su u pitanju vaši poslovni planovi. Možete da očekujete povoljnu atmosferu kada je u pitanju odnos između vas i voljene osobe. Pazite na svoje srce.

RAK

Očekuje vas prilika da napredujete. Moguće je da ćete dobiti neke sasvim nove poslovne ponude. Zadovoljni ste svojim emotivnim životom. Ne očekuju vas veće promjene na ovom polju. Pazite na svoj stomak.

LAV

Vaše kolege bi mogle da vam stvore neku neprijatnost na polju posla. Nije vam lako da riješite sve probleme. Počeli ste da sumnjate u svog partnera i nije vam lako da sa njim ostvarite kompromise. Nervni sistem vam je osjetljiv.

Čitaj još:   VIC DANA: Nazvao Muja drug Gliša iz Crne Gore da mu ispriča vic o Bosancima… (foto)

DJEVICA

Želite da pokrenete promjene kada je u pitanju posao. Nije vam lako da sve organizujete dobro jer imate mnogo obaveza. Ponašate se hladno u odnosu sa voljenom osobom i ona vam to zamjera. Mogući su problemi sa zubima.

VAGA

Želite da mijenjate posao. Možete da očekujete da ćete uskoro imati priliku da vam se nešto po tom pitanju i pokrene. Lijepo vam je kada ste sa voljenom osobom i nemate potrebu da menjate vaš odnos. Koljena su vam osjetljiva.

ŠKORPIJA

Ambiciozni ste i uradićete sve ono što možete kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Pretjerana ljubomora nije u vašem stilu. Kada primjetite da je partner neiskren pravite veće probleme u vezi. Pazite na zdravlje.

STRIJELAC

Željeli biste da se maksimalno posvetite svom poslu ali vam nije lako da to uradite jer se dosta ljudi miješa u vaše odluke. Težite tome da sa voljenom osobom ostvarite mirnu i harmoničnu atmosferu. Bubrezi su vam osjetljivi.

JARAC

Ne odustajete od svojih poslovnih planova i ambicija. Možete da očekujete da će sudbina biti na vaašoj strani. Ne očekuju vas veće promjene kada su u pitanju emocije. Za sada imate miran dan pred sobom. Želudac vam je osjetljiv.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete imati neke nesporazume na polju posla. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje sada. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da sa vama pravi ozbiljnije promjene.Potrebno vam je više sna.

Čitaj još:   Vic dana Na žurci Crnogorac, Srbin i Hrvat raspravljaju...

RIBE

Možete da računate na ostvarenje pozitivne poslovne atmosfere kojom ćete generalno biti zadovoljni. Moguće je da ćete na ovom polju naći ljubav koja vam je dugo bila potrebna. Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more