IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Masovna tuča na Palama, uhapšeno više osoba… (foto)

Uhapšeni se sumnjiče da su učestvovali u fizičkom sukobu u ugostiteljskom objektu nanijevši tjelesne povrede i oštetivši putnički automobil saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo…

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak… 05. 06. 2020… 14: 58… SARAJEVO: Masovna tuča na Palama, uhapšeno više osoba… (foto)

Policijski službenici Policijske stanice Pale uhapsili su M.O, S.S, Đ.C. i S.S. svi iz Pala, zbog osnova sumnje da su počinili krivična djela nasilničko ponašanje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Oni se sumnjiče da su noćas u 1.15 časova učestvovali u fizičkom sukobu u ugostiteljskom objektu u Ulici Trifka Grabeža na Palama, nanijevši tjelesne povrede osobama S.K. i Đ.J. i oštetivši putnički automobil marke golf dva, vlasništvo S.K., saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Čitaj još:   MILOŠ Đuričković: Ako se formira, 2023. godine ćemo dobiti prvu četničku Vladu Crne Gore...

Nakon izvršenog uviđaja, te pretresa na šest lokacija po naredbi nadležnog suda, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, izvršena je kriminalistička obrada navedenih, kao i N.G. iz Pala koje se takođe sumnjiči za pomenuta krivična djela.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega slijedi podnošenje izvještaja protiv osumnjičenih lica za počinjenina krivična djela, navodi se u saopštenju

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Čitaj još:   "Jeziva ubistva, koja su uzdrmala Svijet": Tereza i Ljiljana UBILE MUŽEVE i ISJEKLE ih na KOMADE, jedna ga kuhala u loncu, prijeti im doživotna robija u Srbiji... (foto, video)