IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Andrej Atijas otkrio šta se dešavalo u njegovom domu…(foto)

Bez dlake na jeziku… nakon Lunine izjave stigli socijalni radnici!!!

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota… 06. 06. 2020… 20: 48… Andrej Atijas otkrio šta se dešavalo u njegovom domu…(foto)

Nakon javnog izlaganja Lune Đogani o odnosu sa očuhom Andrejom Atijasom u rijalitiju,  odmah je reagovala služba za socijalni rad tako što su zakucali na Andrejeva vrata…

“Iskreno, bio sam baš iznenađen, ali ljudi su bili skroz normalni, kulturni, objasnili su mi da su došli da provjere kakav odnos imam sa Ninom, da li je dobro.” – počeo je priču.

“Sve to se desilo zato što je Luna imala u rijalitiju lapsus kada je rekla da sam je pipkao ili šta već. Poslije se ispravila, ali džabe. Onda me je Gagijeva sestra napala u medijima, kao, ko zna šta radim Nini, digla se opšta frka.” – dodao je Andrej.

Čitaj još:   ADVOKAT OTKRIO: MIKA u zdravstvenim problemima, i još dvije prijave za zlostavljanje... (foto i video)

“Oni su sa Ninom nasamo popričali u sobi. Pitali su je kako je, da li je sve okej, da li postoji neki problem i otišli. Bili su jako pristojni, ali su po prijavi morali da dođu. Ustanovili su istinu, da Ninu, baš kao i Lunu, gledam kao svoju djecu, kao Blankicu.” – rekao je Andrej.

“Bolesno je šta je ispalo od tog lapsusa. Nađa je dobila od mene tužbu za klevetu, baš kao i Gagijev brat Hamid, odnosno Đole Đogani. Dobili su i po krivičnu prijavu.” – zaključio je Atijas, koji je potom otišao sa Ninom u Hrvatsku, u Rovinj…

Izvor: Objektiv.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more