IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. jun 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan nedovoljno fokusiran, Bik iznenađen, Blizanci se prilagođavaju, Rak umoran, Lav ima udvarače, Djevica netoleratna, Vaga spremna na nove izazove, Škorpija osjeća pritisak, Strijelac bez problema, isuškenja pred Jarčevima, a Ribama se otvaraju finansije. Ovo je dnevni horoskop za 07. jun 2020. godine.

OVAN

Nemate dovoljno strpljenja i pravite greške jer na poslu reagujete u afektu. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom da biste uspjeli da riješite probleme koje imate u ljubavnoj vezi. Osjetljiv urinarni trakt.


BIK

Možete da očekujete da ćete uspjeti da riješite probleme na poslu. Očekuje vas jako povoljan dan. Uživate u romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Nekada imate utisak da je ona idealna za vas. Hormonalne smetnje.

BLIZANCI

Dolazite do mogućnosti da napredujete. Pokazali ste svoje sposobnosti i spremni ste da se posvetite poslu. Sa voljenom osobom se lijepo slažete i zadovoljni ste vašim odnosom. Potrebna vam je fizička aktivnost.


RAK

Mogući su neočekivani troškovi kod vas. Sada ste trenutno malo zabrinuti zbog polja finansija. Niste sasvim zadovoljni komunikacijom sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa urogenitalnim traktom.

LAV

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslom. Današnji dan vam ne donosi veće promjene. Riješili ste da uđete u vezu sa osobom koja vam je stavila do znanja da je spremna za nešto ozbiljnije. Problemi sa nervozom.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 5. jun 2019. godine


DJEVICA

Niste uspjeli da ispunite svoja obećanja na poslovnom polju, pa na taj način stvarate neprijatelje među kolegama. Usamljenost vas muči kada je u pitanju polje ljubavi i nezadovoljni ste. Povedite računa o holesterolu.


VAGA

Na polju posla nećete imati probleme danas. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije hladna prema vama. Spremni ste za flert i za početak veze. Moguće su infekcije.


ŠKORPIJA

Možete da očekujete pozitivnu priliku za posao. Ako ste u potrazi za novim radnim mjestom bićete zadovoljni. Očekuje vas novo poznanstvo koje će vam biti prilično važno u budućnosti. Problemi sa stomakom.

STRIJELAC

Možete da očekujete da ćete imati priliku da pokrenete nov posao. Dopada vam se osoba sa kojom imate neobičan odnos. Teško vam je da joj priznate svoja osjećanja. Pad imuniteta bi mogao da vam bude naglašen.


JARAC

Očekuje vas povoljan period za posao. Promjene koje planirate da realizujete idu svojim tokom. Možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam na ljubavnom polju doneti mnogo zadovoljstva. Izbjegavajte alkohol.


VODOLIJA

Imaćete razne poslovne promjene i teško vam je da sa svim tim izađete na kraj. Osjećate da ste pod stresom. Osjećate da postoji hemija između vas i nove osobe ali nije vam lako da to otvoreno priznate. Zdravlje je dobro.

Čitaj još:   SARAJEVO: Policija, traga za razbojnikom Adnanom Bajrićem... (foto)


RIBE

Potrebno vam je neko vrijeme kako biste se odlučili za poslovnu promjenu koja je pred vama. Niste zadovoljni vezom. Moguće je da razmišljate o prekidu i da vam nedostaje osjećaj da ste slobodni. Problemi sa nesanicom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more