IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fudbaleri i navijači Sarajeva proslavili titulu prvaka BiH … (foto i video)

Slavilo se prvo ispred Stadiona na Koševu, a nastavljeno je defileom centralnim ulicama Sarajeva…

SARAJEVO: BiH, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, vijesti, subota… 06. 06. 2020… 13: 48… Fudbaleri i navijači Sarajeva proslavili titulu prvaka BiH … (foto i video)

Fudbaleri Sarajeva se provozali kroz centar grada proslavljajući tako osvojenu titulu. Navijači su dočekali igrače na ulicama i u blizini stadiona “Asim Ferhatović Hase” gdje su im priredili bakljadu…

Fudbalski klub Sarajevo večeras na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine proslavlja titulu prvaka Bosne i Hercegovine…

Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) u ponedjeljak je prekinuo sezonu i proglasio FK Sarajevo za prvaka BiH, obzirom da se ”bordo” tim nalazio na prvom mjestu na tabeli nakon što je prvenstvo prekinuto uslijed pandemije koronavirusa.

Čitaj još:   Vic dana Leteli avionom Bosanac, Slovenac i Crnogorac i...

Navijači tima s Koševa su večeras dočekali fudbalere ispred Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase-Koševo“, gdje je počela proslava titule.

FK Sarajevo je organizovao i defile ulicama Sarajeva, a igrači su s otvorenog autobusa pozdravili okupljene navijače i brojne sugrađane.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more