IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. jun 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan sklon bjesu, Biku dobar poslovni period, Blizancima u mogućim problemima s kostima, Rak gripozan, Lavu nervozan, Djevica pod stresom, Vaga prilagodljiva, Škorpija u naglašenom polju seksualnosti, Strijelac pod finansijskim pritiskom, Jarac podložan stresu, Vodoliji pomažu prjatelji, a Riba ne unosi dovoljno vitamina. Ovo je dnevni horoskop za 08.06.2020. godine.

OVAN

Tokom današnjeg dana ćete uspjeti da riješite manje nedoumice i nesuglasice koje ste imali na poslu pre. Zbog rasprava sa osobom do koje vam je stalo dolazite do prekida i udaljavanja. Problemi zbog slabog imuniteta.

BIK

Danas ćete imati dosta sreće na polju posla pa ćete bez problema ostvariti svoje ciljeve. Vaša očekivanja u ljubavi vas dovode do razočarenja. Na polju emocija niste baš srećni sada. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Budite spremni na promjene na poslu. Važno je da očekujete i neke preokrete koje niste imali u vidu. Svađe sa voljenom osobom vam unose nemir. Ponekad vam se čini da je raskid rješenje. Grudni koš vam je osjetljiv.

RAK

Mnogo toga ne ide onako kako ste želeli i zamislili na poslu. Osjećate opterećenje. Danas ćete imati priliku da sretnete novog poznanika koji će vam jako prijati. Sinusi su vam osjetljivi. Pazite na zdravlje.

LAV

Pred vama je dan koji donosi šansu da na poslu naučite nešto novo iz tuđih ali i svojih grešaka. Spremni ste da donesete važne ljubavne odluke. Očekuje vas period koji je povoljan i za brak. Problemi sa štitnom žlezdom.

Čitaj još:   Zirojević i Filipović: Vlada DRITANA Abazovića i Jokovića na štetu Crne Gore...

DJEVICA

Danas vam je nepovoljan dan za posao pa se čuvajte. Izbjegavajte bilo kakve veće promjene. Neophodno je da se posvetite donošenju novih odluka kako bi na ljubavnom polju ostvarili poboljšanje. Moguć je nizak pritisak.

VAGA

Zabrinuti ste za svoj posao, koji vam sve više predstavlja neizvesnost i opterećenje. Moguće je da ste skloni tome da sa voljenom osobom ulazite u konflikte i da dižete tenziju. Potrebne su vam promjene. Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA

Nećete biti pretjerano zadovoljni okolnostima kada je u pitanju posao. Stvari se ne odvijaju po planu sada. Ukoliko imate priliku za novo ljubavno poznanstvo, treba da je iskoristite. Nervni sistem vam je osjetljiv.

STRIJELAC

Očekuju vas manji nesporazumi u odnosu sa nadređenima. Povoljan je period za promjenu posla. Nema novih dešavanja na polju emocija kod vas danas. Izbjegavajte svađe sa partnerom ako ste u braku. Leđa su vam osjetljiva.

JARAC

Previše očekujete na ovom polju. Moguće je da niste zadovoljni ishodom obavljenog posla. Osjećate da postoji doza neiskrenosti prema vama od strane partnera i niste zadovoljni zbog toga. Izbjegavajte alkohol.

VODOLIJA

Očekuju vas problemi koje možete da riješite ako budete upotrebili svoju kreativnost. Stidljivi ste pa prema voljenoj osobi ne možete lako da pokažete svoja osjećanja. Osjećate da ste se udaljili. Urogenitalni trakt vam je osjetljiv.

Čitaj još:   ŠEŠELJ OPET OPLEO PO LJAJIĆU - ''RASIM JE ŠPIJUN''

RIBE

Moguće je da ćete neko vreme stagnirati. Trenutno vam vlada sporiji period na ovom polju. Posvećeni ste voljenoj osobi koja vam uzvraća lijepim emocijama. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Skloni ste alergijama.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more