IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Veljko Ražnatović u policiji nakon tuče!!!

Danas je negde oko 16.20 časova u Titelu, u ulici Laze Kostića, posle kraće rasprave i svađe, došlo do fizičkog okršaja Veljka Ražnatovića i K. S. (36).

Veljko Ražnatović je, posle icidenta koji se u popodnevnim časovima desio u Titelu, bio u policiji gde je i dao izjavu o navodnoj tuči koja se dogodila u ovom mjestu.

Svađi i incidentu, prethodila je rasprava između grupe mladića i Ražnatovića. Naime, četvorica mladića u vidno alkoholisanom stanju došla su ispred kuće Rodića u Titelu. U dvorištu kuće bio je i Veljko Ražnatović, kad su mladići počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih je i počeo da mu se unosi u lice.

Veljko je pokušao da spreči incident, zamolio je ljude da ne prve probleme jer mu je u kući beba, međutim, poslije toga je došlo do tuče, zbog čega je Ražnatović i otišao u policijsku stanicu.

Posle incidenta K. S. je prevezen u Klinički centar Vojvodina.
U policijskoj stanici u Titelu bili su svi svjedoci ovog incidenta, a policija ih je saslušala kako bi bilo utvrđeno šta se tačno dogodilo.

Čitaj još:   PAZARAC UHAPŠEN ZBOG ŠVERCA- POKUŠAO DA POBJEGNE POLICIJI!!!

– To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gdje stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomjere i ne galame jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju. “Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije…”. On je napadnut ispred svoje kuće!!! Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao osumljičeni već da da izjavu u svojstvu građanina. Htio je da zaštiti mir i spokoj porodice – izjavio je ovim povodom advokat Veljka Ražnatovića, Radomir Munižaba.

izvor: alo.rs

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   NEVIĐEN SKANDAL: Školska medicinska sestra uhapšena zbog seksa sa učenikom- 12 puta imali odnose, sastajali se i u školi... (foto)
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more