IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAŠTO KOMŠIJE SRBIMA NE OTVARAJU GRANICE: O Vučićevom vikanju, lažima i brojke o oboljelima… (foto i video)

Istina pod maskom…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja… 07. 06. 2020… 09: 48… ZAŠTO KOMŠIJE SRBIMA NE OTVARAJU GRANICE: O Vučićevom vikanju, lažima i brojke o oboljelima… (foto i video)

Petrušić: Došlo do toga da ne sme jedan da ne voli Vučića…

Veliki samohvalospevi Vučića, koji nas je spasao od korone, nisu imali upotrebnu vrijednost u međunarodnim dogovorima o otvaranju granica – susjedi su tražili brojke.

One koje smo mogli da ponudimo nisu nas baš proslavile, u ovom trenutku imamo 2.462 zaražene osobe za koje država uopšte ne zna gdje su

Uz ogromnu bahatost koja zakonski nije kažnjiva i uz gaženje Ustava, koje bi bilo kažnjivo da pravosuđe nije privatizovano od strane naprednjaka, Vučić je po svemu sudeći zbilja povjerovao da upotreba epidemije zarad lične promocije i najgori rezultati u regionu, koje je tokom tog procesa postigao, nikada neće stići na naplatu.

Čitaj još:   Poznati kriminalci, osuđene ubice i huligani, oprostili se od Kiće na 10 strana dnevnih novina... (foto)

I da njegove ispade u kojima je urlajući obavještavao javnost da krši zakone i da mu niko ništa ne može („I nemojte više da me pitate kako nabavljam respiratore.

Ja sam kriv, gonite mene.

Nabavio sam još 50 jutros, a nigde vam ne piše nabavka. I šta vas briga kako?“) nema ko da sankcioniše. Pa i nema, ali samo u Srbiji.

izvor nin.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

BEOGRAD Vučić: Radetin tvit neljudski i necivilizovan…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je komentar Read more