IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Anonimusi tvrde: Dajana je ubijena, razotkrila pedofile i silovanja u palati? (foto)

Britanska princeza Dajana ubijena 1997. godine zato što je otkrila da je kraljevska porodica umješana u pedofilski lanac trgovine seksualnim robljem i prikupljala svjedočenja o silovanjima u palati…

LONDON: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 09. 06. 2020… 00: 28… Anonimusi tvrde: Dajana je ubijena razotkrila pedofile i silovanja u palati?

Organizacija hakerskih aktivista Anonimus ponovo se aktivirala poslije tri godine pauze i šokirala javnost tvrdnjom da je britanska princeza Dajana ubijena 1997. godine zato što je otkrila da je kraljevska porodica umješana u pedofilski lanac trgovine seksualnim robljem i prikupljala svjedočenja o silovanjima u palati.

Prema tvrdnjama Anonimusa, britanska kraljevska porodica je isplanirala i organizovala ubistvo Dajane, koja je u to vrijeme već bila razvedena od princa Čarlsa, namjestivši saobraćajnu nesreću u tunelu u Parizu, u kojoj je ona stradala zajedno sa ljubavnikom Dodijem el Fajedom, sinom egipatskog milijardera.

– Negdje u vrijeme prije smrti Dajana je obilazila bolnice i sirotišta u kojima je Džimi Savil (TV voditelj blizak kraljevskoj porodici, za kojeg je tek nakon smrti otkriveno da je bio pedofil, čija je najmlađa žrtva imala osam godina) noću pronalazio plijen, tješila žrtve iz “Elm gest hausa” (londonskog hotela u kom su uticajni muškarci silovali djecu) i snimala svedočenja žrtve silovanja u palati – piše u jednom od postova na Tviter nalogu Anonimusa.

Čitaj još:   OPREZ, LAŽNI NOVAC U OPTICAJU: MUP pojasnio o čemu treba povesti računa... (foto)

Britanski list Gardijan je 2002, pet godina nakon smrti Dajane, objavio članak o tome da je ona posjedovala traku na kojoj je zabilieženo sviedočenje žrtve silovanja u kraljevskoj palati, pa bi tvit Anonimusa mogao da se odnosi na tu teoriju...

izvor : Republika

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more