IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U NOVOM PAZARU: EDIS PLAČE KAO KIŠA POSLIJE SUOČAVANJA SA ŽENOM! “Vidio sam MRŽNJU U NJENIM OČIMA”(video)

Učesnik “Zadruge” Edis Edo Fetić svoje prve utiske posle susreta sa svoje troje djece i suprugom Zilhom Karišik, koja je pokrenula brakorazvodnu parnicu, podijelio sa Pink.rs.

On je djecu video danas u Centru za socijalni rad u Novom Pazaru, nakon čega se slomio i zaplakao pred našom kamerom.

– Osjećanja se miješaju od suza do smjeha… U socijalnoj službi sam video klince posle šest mjeseci i petnaestak dana, koliko je već prošlo. Bili su svo troje, nisu dugo bili, desetak minuta, i top mi je bilo, baš, super sam! Ovo je od sreće – kaže Edo i nastavlja:

Vidio sam ih, izgrlio i izljubio… Što se tiče socijalne službe, dobio sam prijedlog od suprotne strane, ja sam dao svoj prijedlog – moj predlog je da ih viđam cio vikend, da budu kod mene i da se definitivno razvedemo i oko neke alimentacije, da to bude 100 evra po detetu mjesečno. Naravno, to nije konačna cifra, to ćemo još dogovarati. Ja sam tu za sve što njima treba, sve što je moje to je i njihovo, ja drugom da dam nemam.

Zanimalo nas je i kako je poslije više od pola godine protekao njegov prvi susret sa suprugom Zilhom, koju u “Zadruzi” javno vara s Draganom Mitar.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: ĐUROVIĆ MORA MALO VIŠE POZNAVATI ISTORIJU SVOJE DRŽAVE...

– Ne znam, ništa specijalno… Drago mi je, normalno, što sam je vidio, to je osoba sa kojom sam proveo najljepši period života i koja je rodila moju djecu, majka moje djece. Naravno da mi je drago što sam je video, video sam da je okej. Ona ih je samo ostavila, prošla, insistirala je da se što brže završi razgovor između mene i djece – priznaje Edo i dodaje:

Djeca su bila srećna, radosna što me vide. Video sam mržnju u Zilhinim očima, to sam definitivno video – veliku mržnju… Ima pravo, ne mogu ništa ja to da sporim. Možda to nije to, ali ja sam to tako video – rekao je Edo za Pink.rs.

izvor: pink.rs

Čitaj još:   EDISOVA ŽENA ZILHA POTPISALA UGOVOR- ULAZI U ZADRUGU, PLANIRA ŽESTOK OBRAČUN sa Draganom
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more