IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. jun 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u trendu, Bik i Škorpija u idealnoj kombinaciji, Blizanci nezainteresovani za suprotni pol, Rak u problemima psihičke prirode, Lavu Jarac i Vodolija iskreni prijatelji, Djevica oprezna, Vaga favorizuje Strijelca, a Ribe dobro zaražuju. Ovo je dnevni horoskop za 10. jun 2020. godine.

OVAN

Pruža vam se prilika da pozitivno utječete na svoje poslovno okruženje i da svima podignete motivaciju na neki način.Moguće je da ste ušli u fazu monotonije sa voljenom osobom i da maštate o promjenama. Jačajte imunitet.


BIK

Možete da očekujete uspjeh kada je u pitanju posao. Dolazi vam faza u kojoj ćete imati podršku okoline. Voljena osoba će vam pokazati otvoreno da želi da sa vama ostane na duže staze u budućnosti.Povedite računa o ishrani.


BLIZANCI

Možete da očekujete dobre okolnosti kada je u pitanju posao. Neka briga odlazi od vas. Spremni ste za nove poteze prema osobi koja vam se dopada. Riješili ste da preuzmete inicijativu u ljubavi. Problemi sa hormonima.


RAK

Postepeno se predomišljate i osjećate da sada niste spremni za neke veće poslovne promjene. Blaga distanca koja postoji između vas i partnera može da se prevaziđe ako budete bili spremni da popustite. Imunitet vam je oslabljen.

LAV

Pred vama je period koji donosi dileme na polju posla ali i neke manje rasprave sa saradnicima. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa simpatijom. Uskoro ćete imati priliku za početak veze. Mogući su problemi sa pritiskom.

Čitaj još:   OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST Udruženja Bosna-Sandžak iz ISTANBULA- Adem Ljajić je Bošnjak


DJEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, izazovi koji vas očekuju neće biti ni malo laki. Situacija na ljubavnom polju vas brine. Često se pitate da li možete da vjerujete svom partneru. Osjetljiv predeo grudnog koša.


VAGA

Potrebna vam je pomoć kako biste riješili sve probleme koji vas opterećuju na polju posla. Pokažite otvorenije šta želite i partner će se potruditi da vam na neki način udovolji kako bi vam veza opstala. Provjerite krvnu sliku.


ŠKORPIJA

Želite da pokažete inicijativu prema promjenama ali vam nedostaje samo malo samopouzdanja. Voljena osoba će pokazati da možete da joj vjerujete i da se oslonite na nju u svakom trenutku. Problemi sa osejtljivom kožom.

STRIJELAC

Moguće je da niste uspjeli da realizujete poslove koje ste imali u planu i da ste zbog toga na neki način razočarani. Jako je važno da budete iskreni prema voljenoj osobi ako želite da vaša veza opstane. Moguća je malaksalost.
 

JARAC

Dobre promjene mogu da uslede kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete bit zadovoljni. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, manje svađe sa partnerom će vas podsjetiti da niko nije idealan. Povedite računa o zubima.
 

VODOLIJA

Uskoro vam dolazi šansa za zaposlenje na radnom mjestu na kojem ćete moći da ostanete na duže staze u budućnosti. Komunikacija koja postoji između vas i simpatije može polako da vodi do veze. Mogući su problemi sa kičmom.
 

Čitaj još:   DPS: Izbori u Šavniku pretvoreni u lakrdiju, svi naši apeli policiji i tužilaštu bili uzaludni... (foto)

RIBE

Putovanje u inostranstvo biste mogli da realizujete a nakon toga i pozitivne poslovne promjene. Možete da očekujete dobru komunikaciju sa voljenom osobom sa kojom planirate zajdničku budućnost. Odlično se osjećate

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more