IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTANBUL: THY pokrenuo specijalni popust od 40 posto za… (foto i video)

Ponovo letimo s vama, zahvaljujući hrabroj borbi zdravstvenih radnika protiv pandemije… od danas smo pokrenuli kampanju sniženih cijena karata za 40 posto za sve zdravstvene radnike…

ISTANBUL: Svijet, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanje vijesti, utorak… 09. 06. 2020… 09. 51… ISTANBUL: THY pokrenuo specijalni popust od 40 posto za… (foto i video)

Kompanija Turkish Airlines (THY) pokrenula je kampanju specijalnog popusta cijena karata za zdravstvene radnike koji su vodili predanu borbu u jeku pandemije COVID-19, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz turske nacionalne kompanije saopćeno je da će svi zdravstveni radnici dobiti popust na cijene avionskih karata od 40 posto.

Medicinski radnici će posredstvom internet stranice Turkish Airlinesa ili mobilne aplikacije za tako snižene cijene moći kupiti karte i za svoja tri saputnika.

Čitaj još:   HARIS ODUŠEVIO HRVATSKU SVOJIM POŠTENJEM: Vratio izgubljeni novčanik pun novca i spasio ČOVJEKU LJETOVANJE... (foto)

Zainteresirani medicinari trebaju se prijaviti u kampanju na internet stranici Turkish Airlinesa, a karte po sniženim cijenama mogu kupiti od danas do 1. augusta.

Tako kupljene karte se mogu koristiti od danas do 31. maja 2021. godine.

“Ponovo letimo s vama, zahvaljujući hrabroj borbi zdravstvenih radnika protiv pandemije COVID-19.

Specijalnom kampanjom im se želimo zahvaliti za tu požrtvovanost. Danas smo pokrenuli kampanju sniženih cijena karata za 40 posto za sve zdravstvene radnike“, saopćio je na Twitteru predstavnik Turkish Airlinesa Yahya Ustun...

izvor iBalkan.net / agencije AA

ISTANBUL: Putnički voz izletio iz šina, 24 stradalih i 124 povrijedjenih…

Kontinuirano raste broj osoba smrtno stradalih osobe i povrijeđenih u Read more

ISTANBUL: Priveden kontraverzni vođa kriminalne grupe Adnan Oktar…

Tursko državno tužilaštvo u Istanbulu vosi opsežnu istragu protiv kriminalne Read more