IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EU se priprema za NAREDNI TALAS KORONA VIRUSA… (foto i video)

Njemačka kancelarka Angela Merkel, francuski predsjednik Emmanuel Macron i još četiri članice Evropske Unije uputili su pismo da se EU pripremi za sledeći talasl pandemije korona virusa…

BERLIN ( PARIZ ): Svijet, Rcepti, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanje vijesti, srijeda… 09. 06. 2020… 10. 41… EU se priprema za NAREDNI TALAS KORONA VIRUSA… (foto i video)

OVIH DANA SU Merkel i Makron poslali poruku da EU da se pripremi za NAREDNI TALAS KORONA VIRUSA...

PRVO JE Njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Emmanuel Macron i još četiri članice Evropske Unije uputili su pismo predsjednici Evropske komisije Ursuli von der Lajen sa zahtjevom da se EU pripremi za sledeći talasl pandemije korona virusa, prenosi agencija Ansa.

Čitaj još:   Erdogan:Turska opredjeljena ka punopravnom članstvu u EU...

U pismu čelnici pišu: “Nadamo se da će ovo pismo poslužiti kao inspiracija za dalje planove na evropskom nivou o tome kako osigurati pripremu EU za buduće pandemije”.

U pismu se navodi da je haotični odgovor na pandemiju korona virusa, u toku koje je umrlo 184. 256 ljudi, “pokrenuo pitanja” o potrebi pripreme Evropske Unije za ovakve nesreće i naglašava potreba za zajedničkim evropskim pristupom, posebno s obzirom na mogući drugi talas zaraze Covidom- 19…

izvor agencije Ansa

BROJNE Evropske zemlje na rubu bankrostva…

Prema podacima Evropske centralne banke, razlika između ulaznih i izlaznih prekograničnih Read more

LUKSEMBURG Tužba, Sudu pravde EU: Slovenija tužila Hrvatsku…

Tužba, podnijeta Sudu pravde EU u Luksemburgu, zasniva se na Read more