IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: ČOBAN OPTUŽEN da je obljubio šestogodišnjeg dječaka!

Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele koji je uhapšen u martu zbog sumnje da je seksualno zlostavljao šestogodišnjeg dječaka optužen ja za obljubu nad djetetom. Portparol Višeg tužilaštva u Beogradu Irena Bjeloš, potvrdila je za Kurir da je optužnica dostavljena Višem sudu u Beogradu kao i da se čeka njeno potvrđivanje, kao i odluka o pritvoru.

Podsjetimo, kako je Kurir pisao, sumnja se da je Aleksandar P. inače čobanin, namamio dječaka s čijom porodicom živi u istom dvorištu, u svoju sobu. Iz kandži pedofila, dijete je spasila majka koja je uletjela u sobu i navodno zatekla kako go leži preko njenog sina.

– Prestravljena žena je spasila sina iz ruku manijaka, pozvala je policiju a Aleksandar P. je žiletom sebi prerezao vene, ali se nije teško povrijedio i posle ukazane pomoći određen mu je pritvor – podseća izvor Kurira.

Čitaj još:   GODINAMA POKUŠAVAJU DA GA OCRNE: Kome se "zamjerio" Osman Mehmedagić- OSMICA... (foto)

Sagovornici Kurira ispričali su tada da je majka primjetila da dječaka nema, a da je onda čula kako dijete moli “nemoj čika Sale”.

– Tada je uletjela u sobu i zatekla jeziv prizor – ispričale su komšije tada koje su navele i da je Aleksandar P. radio u jednoj firmi, ali i da je za novac čuvao ovce.

izvor: kurir.rs

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more