IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tri nepoznata muškarca, usred dana pokušali da joj OTMU DJECU… (foto)

Sestra mi je stajala sa dvoje maloljetne djece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi…

ŠABAC (Srbija): Srbija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, četvrtak… 11. 06. 2020… 01. 41… Tri nepoznata muškarca, usred dana pokušali da joj OTMU DJECU… (foto)

Moja sestra je stajala sa dvoje maloljetne djece kada su prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi.

Tek kad je počela da vrišti, oni su pobjegli – ovako za medije priča žena čije prema njenim tvrdnjama, sestriće od pet i devet godina pokušale su da otmu nepoznate osobe.

Prema njenim riječima, drama se odigrala danas između 16.30 i 17.00 sati u Norveškoj ulici u Šapcu, nedaleko od Zavoda za javno zdravlje.

– Sestra je stajala sa djecom kod semafora.Odjednom iz žutog kombija, izletjela su tri muškarca i počela da vuku djecu u namjeri da ih ubace u vozilo. Njihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se tada oni vjerovatno uplašili, utrčali u kombi i pobjegli u nepoznatom pravcu- prepričava detalje sagovornica.

Ona dodaje da niko od slučajnih prolaznika nije htio da pritekne u pomoć iako se sve deštavalo tokom dana kada je na šabačkim ulicama veliki broj ljudi.

Čitaj još:   BEOGRAD: ČEDA Jovanović odgovorio da li će biti AMBASADOR Srbije u CRNOJ GORI: Nisu mi potrebne TITULE, a ni FUNKCIJE... (foto)

– Prijavljen je slučaj, ali nije podijneta krivična prijava. Uzeli smo izjavu od žene koja, kako nam je rekla, sumnja da su pokušali da joj otmu oni djecu. Obavješteno je i Osnovno i Više javno tužilaštvo. Prostor na kom je, prema rječima oštećene, pokušana otmica pokriven je kamerama. Naše ekipe su na terenu i provjeravaju sve okolnosti- kažu iz PU Šabac…

Izvor Blic.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more