IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pali krijumčari: Kamionima do Italije uzimali 3.800 eura po migrantu… (foto i video)

Osumnjičeni uz krivičnu prijavu, biće privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, četvrtak… 11. 06. 2020…14. 41…Pali krijumčari: Kamionima do Italije uzimali 3.800 eura po migrantu… (foto i video)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, oni su u Službi borbe protiv organizovanog kriminala, uhapsili tri osobe osumnjičene da su kao članovi organizovane kriminalne grupe krijumčarili migrante preko Srbije, preko Hrvatske i Slovenije do Italije.

U saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, uhapšeni su I. M. (39), koji se sumnjiči da je organizator kriminalane grupe, G. S. (42) i B. J. (44).

Sumnja se da pripadnici ove organizovane kriminalne grupe migrantima, od januara do aprila ove godine, omogućavali nedozvoljen prelaz državne granice Srbije i Hrvatske…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. april 2020. godine

Postoje osnovi sumnje osumnjičeni migrante skrivene u kamione ilegalno prebacivali u Hrvatsku, a potom im dalje omogućavali nedozvoljen tranzit preko Hrvatske i Slovenije do Italije, za šta su im uzimali do 3.800 eura po osobi.

Policija je prilikom pretresa stanova na više lokacija u Beogradu a da koje koristili osumnjičeni pronašla i oduzela četiri pištolja, skraćenu lovačku pušku, dva automobila, šest mobilnih telefona i veću količinu novca.

Osumnjičeni će, uz dobijene krivične prijave, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Izvor: Objektiv.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more