IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAŽU i Đokovića zavela: Svi gledaju u nju, muškarci držite se! (foto i video)

Plijeni ljepotom…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, petak… 12. 06. 2020… 15. 41… KAŽU i Đokovića zavela: Svi gledaju u nju, muškarci držite se! (foto i video)

Pjevačica Teodora Džehverović je u žiži interesovanja poslednjih nedelja.

Nakon što se u medijima provukla vijest da Teodora Džehverović smuvala najmlađeg Đokovića, oglasila se pjevačica koja je te glasine demantovala za printane medije…

Popularna pjevačica  kaže da sebe kroz deset godina vidi uveliko ostvarenu na polju majčinstva, kao i da bi voljela da bude mlada mama:

“Kroz deset godina voljela bih da kupim stan, udam se i da ja i rodim djevojčicu. Mnogo volim djecu i iskreno se nadam da ću uskoro postati tetka. Ne mogu da planiram dete, trenutno nemam partnera. Svakako bih voljela da budem mlada mama.”

Naime, s obzirom da se ovih dana u medijima spekuliše da Džehverovićeva zavela brata Novaka Đokovića budno oko javnosti je prati u stopu.

Ovoga puta Teodora je primećena ispred jednog beogradskog splava u krajnje izazovnom izdanju, prema njenom osmjehu može se zaključiti da joj cvjetaju ruže kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Njena zanosna ljepota i izvajana figura teško mogu proći neprimećene tako je bilo i ovaj put.

Čitaj još:   VUČIĆ PRELOMIO: "Odlazim, neka dođe neko pametniji"

Mlada pjevačica Teodora Džehverović otkako je stupila na estradnu scenu niže samo uspjehe. Sa svojih 23 godine pjevačica jedan studijski album i mnogo hitova, a za veoma kratko vrijeme ona je uspjela da se izdvoji na estradi, na čemu joj mogu pozavideti mnoge kolege.

Teodora kaže da živi svoj san i da se svakog dana zahvaljuje Bogu na svemu što joj je dao:

“Uvijek mi je san bio da budem pjevačica i to uspješna. Mogu reći i da trenutno živim svoj san. Iskreno, kada vratim vrijeme unazad, a često to činim, i pogledam gdne sam bila, a gdne sam sada, ni sama ne mogu da povnerujem šta sam sve postigla. Bogu zahvaljujem svakoga dana na svemu.”

Teodora je otkrila da je prvi honorar zaradila sa svojih sedam godina i da je to ostvarila pjevajući sa bratom Savom:

“Prvi novac sam zaradila sa sedam godina. Pjevala sam za vrijeme novogodišnjih praznika zajedno sa bratom. On je bio Deda Mraz, a ja Snježna vila. (smijeh)  Sjećam se da sam sebi tada od tog novca kupila lutku koja je tada bila veoma popularna među devojčicama.”

Izvor: Objektiv.rs

Čitaj još:   UŽAS- STIŽE NEŠTO GORE OD KORONE: U Kini otkriven novi virus, uzrokuje otkazivanje bubrega i jetre kod ljudi... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more