IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uhapšena četiri huligana zbog transparenta o srpskim ženama i djeci… (foto i video)

Policija je dobila dojavu da je u jednoj ulici u Zagrebu remećen javni red i mir…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, petak… 12. 06. 2020…15. 41… Uhapšena četiri huligana zbog transparenta o srpskim ženama i djeci… (foto i video)

Navijači Dinama vređali srpske ŽENE i DJECU: Izlivi ustaštva u Hrvatskoj…

Policija u Zagrebu uhapsila je četiri osobe zbog skandaloznog transparenta koji je istaknut u glavnom gradu. Nekoliko huligana ispred grafita Dinama iz Zagreba, noseći zastave HOS- a, uz ustaški simbol napisali “J***t ćemo i srpske žene i djecu.

Srpsko narodno veće (SNV) objavilo jutros na svom zvaničnom Tviter nalogu fotografiju sa neprimerenom porukom navijača Dinama na zagrebačkim ulicama, u kojoj se pominju srpske žene i djeca.

Uz fotografiju piše: “Zagrebačkim ulicama rulja mog života teče”.

Zagrebačka N1 piše da je fotografiju u Zagrebu u Kustošijanskoj ulici snimio fotograf Nikola Šolić i objavio je na fejsbuku.

Čitaj još:   ŠEF granične policije podnio OSTAVKU jer je PORFIRIJE UŠAO I IZAŠAO IZ CRNE GORE MIMO ZAKONSKIH PROPISA...

Navode da su u zagrebačkoj policiji poslali upit o ovom događaju i objaviće, kažu, čim dobiju odgovor o njihovim daljim koracima.

Poruka navijača je“J..o srpske žene i djecu” gdje slovo u riječi “djecu” u obliku ustaškog slova “U”.

Grupa mladića nosila je i zastave HOS.

Policija je dobila dojavu da je u toj ulici sinoć remećen javni red i mir, jer su prema svedočanstvu fotografa koji je i zabiliežio fotografiju, izgrednici uz zapaljene baklje skandirali i “ubij, ubij”.

Zagrebačka policija nije odmah poslije toga naišla na osobe koje su i remetile javni red i mir je naknadnom istragom, poslije objavljivanja fotografije uhapsila četiri osobe za koje sumnja da su povezane sa ovim događajem...

izvor N1

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more