IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČUVENA DOKTORKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO : BILA JE OMILJENI PLASTIČNI HIRURG ESTRADE

Violeta S. A. (50), koja je danas  počinila samoubistvo u stanu na Vračaru, bila je svjetski poznat plastični hirurg.

U trenutku kada je počinila samoubistvo u stanu su bili njen suprug i sin. V.A. se zaključala u kupatilo i oštrim predmetom sebi nanela ubodne rane u predelu grudi i stomaka. Njen suprug je bio taj koji je pozvao Hitnu pomoć i prijavio da njegova supruga krvari. Hitna pomoć je oko 12.30 konstatovala smrt.

Bila je specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva a i od 2000. godine vlasnica specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Diona. Bila je član je mnogobrojih udruženja, kako u Srbiji tako i širom svijeta.

Nakon specijalizacije se usavršavala na mnogobrojnim svjetskim klinikama, u Americi, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Brazilu. Dobitnica je američke nagrade u oblasti liječenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture. Učesnik je mnogobrojnih evropskih i svjetskih kongresa. Autor je preko 40 naučnih radova.

Čitaj još:   BILJANU UBIO SIN: TIJELO ŽENE U LOKVI KRVI PRONAŠAO MUŽ... (foto)

Dr Violeta je bila ekspert je za operacije uvećanja grudi i estetske operacije lica, a osim toga vrši i operacije nosa, transfera masti i oblikovanja tijela.

Bila je pokretač je inicijative da se procedura rekonstrukcije dojki nakon mastektomija uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama u Srbiji.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more