IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mjesto pogibije bivšeg reprezentativca izgleda JEZIVO!

NI OD NJEGA, NI OD KOLA NI OD MOTORA- NIJE OSTALO NIŠTA…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Sport, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, nedelja… 14. 06. 2020… 21: 41… Mjesto pogibije bivšeg reprezentativca izgleda JEZIVO!

Ovog vikenda bivši džudo reprezentativac Bosne i Hercegovine, Elmedin Hećo, poginuo je u jezivoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 na teritoriji opštine Hadžići.

Kako javljaja naš reporter sa lica mjesta i uz fotografiju sa lica mjesta, “ni od njega, ni od motora i kola koji su gotovo potpuno uništeni u sudaru – nije ostalo ništa”.

Njegove bivše i sadašnje kolege bavio se i pauerliftingom po završetku svoje džudo karijere, putem društvenih mreža šalje se da se nazfravljaju glave ostaka porodice uz borjne izraze najdubljeg saučešća.

Podsjetimo, tužni haber i vIJest je prva saopštila nam je lično Arijana Jaha, generalna sekretarka Džudo saveza BiH:

– Samo da se današnji dan završi. Nažalost, danas nas je još jedna tužna vijest pogodila sve u džudo zajednici. Naš džudista bivši PREKALJENI reprezentativac BiH Elmedin Hećo izgubio je život, poručila je ona.

Čitaj još:   ŽENEVA: HOĆE li će roboti ubice vladati planetom???

Policija Kantona Sarajevo je u subotu 14.50 obaveštena kažu da se dogodila saobraćajna nesreća sa smrtnim posledicama na magistralnom putu M-17, u mjestu Vukovići, na putu prema Ivan Sedlu, područje opštine Hadžići a preneli su i naši dopisnici regionalnog portala iBalkan.net…

– Na samo mjesto događaja odmah su upućene policijske patrole koje su potvrdile navode prijave, te je konstatovano da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali jedan motor i jedno putničko motorno vozilo – saopšteno je iz MUP KS.

I vozač motora, Hećo, koji je bio ljubitelj dvotočkaša, ali neimenovana osoba koja je upravlja automobilom, izgubili su živote na licu mjesta…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more