IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JANJUŠEVA ŽENA BJEŽI SA ĆERKOM IZ SRBIJE! Takav otac Kruni ne treba!

Ena Janjušević, supruga Marka Janjuševića Janjuša, odlazi kćerkicom Krunom iz zemlje da sačuva sebe i dijete od sramote koju im je on javno priredio pred milionskim auditorijumom.

Kako Srpski telegraf saznaje, Ena više ne želi da gleda njegove ispade, koje svakog dana ima sa ljubavnicom Majom Marinković u “Zadruzi”, te ju je porodični prijatelj posavjetovao da spakuje kofere i ode negdje u Evropu, gdje ih neće doticati sve to što se dešava. One su svjesne da pakao tek slijedi kada se “Zadruga” završi, a to je za manje od pola mjeseca, tako da je, po navodima izvora, za njih dvije najbolje da se na neko vrijeme sklone.

– Ena ima sreće da ima mnogo dobre prijatelje i veliku podršku u svom okruženju. Svi Janjuševi drugari i prijatelji su na njenoj strani, a za njega niko ne želi ni da čuje. Ljuti su jer su mu cijeli život pomagali zbog žene i malene Krune, davali mu moralnu i finansijsku podršku, a on je sve to pogazio zbog jedne silikonske starlete sumnjivog morala…

Ena je za nju žena koja vrijedi bogatstvo. Ona je u lošem psihičkom stanju, ali drži se zbog kćerkice. Ne da Kruni da gleda TV iako dijete traži da vidi tatu, ali kako je neminovno da će dijete negdje nešto čuti jer se spaja sa drugom djecom, najbolje rješenje je da odu daleko. Negdje gdje ih niko ne zna. Žena je, jadna, skrenula s uma više od svega. Rekla je samo:

Čitaj još:   PLJEVLJA: MILAN Lekić i DUŠAN Janjušević počeli da iznose „prljav veš“ iz RUP- a... (foto)

Eni takav otac ne treba. Šta je moje dijete krivo da zbog oca idiota proživljava ovaj pakao. Odvešću je preko da je sačuvam koliko mogu” – kaže izvor blizak porodici Janjuševića, koji je želio da ostane anoniman.

Janjuševoj još uvijek zakonitoj supruzi u tom planu da pobjegne iz Srbije pomaže prijatelj koji ima finansijskih mogućnosti da im olakša odlazak.

– Imućan prijatelj Janjuševića radi na tome da joj pomogne da ode.Trenutno joj traži posao u struci da bi odmah mogla da započne novi život preko. Za Enu i za Krunu to je motivacija da prevaziđu ovo što je Janjuš napravio. Da zaborave svu sramotu koju im je nanio. Kada bude izašao napolje, neće ih naći. To će mu ujedno biti i kazna za ovo ponašanje i javnu prevaru. Ena nije osvetoljubiva i milion puta mu je prelazila preko njegovih izleta, ali ovo nije avantura jer on Maji obećava brak i djecu. Najveća kazna i udarac će mu biti to što neko vrijeme neće vidjeti Krunu, zbog koje je i ušao u “Zadrugu 3” – završava izvor Srpskog telegrafa.

Kako dalje saznajemo, Ena uveliko radi na tome da ode iz zemlje, zatvorene granice mnogih zemalja nakon pandemije to otežavaju, ali kako je prijatelj koji joj pomaže veoma uticajan, sasvim je izvjesno da će se to uskoro i desiti. Janjuševa žena ne planira trajni odlazak, već je to, kako kaže, privremeno rješenje da poštedi dijete golgote, ali ukoliko se lijepo snađu u drugoj zemlji, možda i nastave život tamo.

Čitaj još:   SARAJEVO: PUCNJAVA, ispred teretane, upucan muškarac, ljekari mu se bore za život...

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Enom na broj poznat redakciji kako bismo provjerili ove navode, ali taj broj nije više u funkciji.

izvor: republika.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more