IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAPETO U CRNOJ GORI: Uhapšene još 23 osobe…

Budvanska policija oglasila se poslije današnjih scena koje su pojedini mediji opisali kao brutalnu primjenu sile i saopćila da je uhapsila 23 osobe zbog “ometanja policajaca u vršenju službene radnje”.

Navode i da je jedan policajac povrijeđen.

U događaju je, inače, povrijeđen savjetnik smijenjenog gradonačelnika.

Policija navodi još da su na ulazu u zgradu SO Budva zatekli nekoliko odbornika i veći broj zaposlenih, koji su, kako tvrdi, prisustvom na ulazu onemogućavali policajce da s Upravnom inspekcijom uđu u opštinsku zgradu.

“Okupljeni su se oglušili o izdato upozorenje, a potom i naređenja da se raziđu, i prilikom intervencije policijskih službenika pružili su aktivni otpor na način što su gurali policijske službenike pokušavajući da onemoguće ulazak u zgradu opštine”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Čitaj još:   BUDVA- Skuplje je umrijeti nego živjeti: Cijena grobnog mjesta, iznosi blizu pet hiljada eura... (foto, video)

Napominju da su među okupljenima na ulazu u zgradu Opštine bili i pripadnici opštinskih službi – Službe zaštite i spašavanja i Komunalne policije, koji su, kako navode, također učestvovali u pružanju aktivnog otpora policijskim službenicima u vršenju službene radnje.

Uhapšeni su, dodaju, odgovorni za incident i bit će procesuirana u skladu sa zakonom.

izvor: SB

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more