IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tri sačekuše i jedan dosije: Ko je Alibeg jutros upucan… (foto)

ALIBEG Vođa navijača Partizana opet je ranjen jutros…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak 22. 06. 2020…09: 10… Tri sačekuše i jedan dosije: Ko je Alibeg jutros upucan… (foto)

Nenad Alajbegović zvani Alibeg, je jutros upucan na Novom Beogradu, prethodno je dva puta ranjavan u sačekušama, prje šest mjeseci i 2010. godine, a ima i debeo kriminalni dosije.

Prema nezvaničnim informacijama, Alajbegović je od ranije poznat policiji kao narkodiler…

Sa 16 godina je prvi put osuđen kao maloljetnik i poslat je u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu. Nakon izlaska iz doma, Alibeg je nastavio po starom. Više puta je privođen, a 2009. godine je sumnjičen ali i za ubistvo u Zemunu.

Već do 2011. godine u dosijeu je imao 68 krivičnih prijava i do tog perioda je ukupno tri puta osuđen na zatvorsku kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda, posjedovanja nelegalnog oružja, ali i zbog privrednog kriminala.

U julu 2010. godine je čudom ostao nepovređen kada mu je napravljena sačekuša ispred zgrade u kojoj je stanovao, u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu, piše Blic.

U njega je tada, dok je izlazio iz zgrade, pucao nepoznati muškarac, ali i sva tri ispaljena metka su ga promašila.

Čitaj još:   UŽAS U TUZLI: Pronađen mrtav muškarac, policija uhapsila jednu osobu... (foto)

Kada je prošle godine ponovo pokušano njegovo ubistvo ali i u blizini opštine Novi Beograd, odbio je da sarađuje sa policijom. Takođe je i bio i pripadnik i jedan od vođa Partizanove navijačke grupe “Zabranjeni”, koja je već godinama u žestokom sukobu sa suparničkom frakcijom tz “Alkatraz”.

Policajci i stručnjaci iz oblasti bezbjednosti su u više navrata isticali da a da je u pozadini navijačkih sukoba nije samo prevlast na tribini, već i kontrola narko-tržišta u Beogradu i ostalih kriminalnih poslova, u kojima su “obični” navijači, bliski vođama, praktično njihovi “vojnici”.

I Nenadov brat Dejan je bio jedan od vođa navijača Partizana, on je ubijen još prije više od 15 godina…

Izvor: Objektiv.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more