IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOLE priznao grešku: Važno UPOZORENJE za sve koji su bili u blizini! (foto i video)

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, samo nekoliko sati što je potvrdio da je pozitivan na korona virus, oglasio se na društvenim mrežama i izvinio se svima kojima je turnir “Adria Tour” nanio štetu…

BEOGRAD: Svijet, Sport, tenis, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, srijeda 24. 06. 2020… 00: 23… NOLE priznao grešku: Važno UPOZORENJE za sve koji su bili u blizini! (foto)

“Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir naneo štetu. Sve što smo organizatori uredili u prethodnih mesec dana, uradili sa iskrenom namerama i čistim srcem. Verovali smo turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogrešili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze”, napisao je Đoković.

Svjetski poznati teniser najavio određenu vrstu pomoći ljudima u Beogradu i Zadru.

“Ako ste bili na Adria turu, ili ste bili u blizini nekog od učesnika, a ja vas molim vas testirajte se i poštujte socijalnu distancu. Za sve one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podijeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak Tura je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih”, poručio je Đoković.

“Ni hrvatski premijer Andrej Plenković nije skrivao oduševljenje zato što je Novak Đoković doveo teniski spektakl u Lijepu našu”, glasio jedan naslova u hrvatskim medijima prije nekoliko dana.

Čitaj još:   Tužan broj za SAD- u: Za 24 sata od koronavirusa umrlo 1.340 osoba... (foto)

Vijest da je srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković pozitivan na koronavirus odjeknula je u Hrvatskoj kao bomba i u inače vrlo oštroj izbornoj kampanji nekima poslužila za zahtev da lider HDZ premijer Andrej Plenković odmah ode u samoizolaciju, dok iz HDZ-a poručuju da zadarski turnir konkurentske turističke destinacije koriste na štetu Hrvatske.

Svi hrvatski mediji su prenijeli da su Đoković i njegova supruga pozitivni na koronavirus, a s obzirom na to da je prošlog vikenda boravio u Zadru, gdje se sastao sa premijerom Plenkovićem, stižu i reakcije…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more