IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tijana Ajfon po dolasku u Beograd: Izjavila kratko i jasno od ovog ne odustajem … (foto i video)

EVO ko je starletu dovezao u prestonicu…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, utorak 23. 06. 2020… 22: 23… Tijana Ajfon po dolasku u Beograd: Izjavila kratko i jasno od ovog ne odustajem … (foto i video)

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon evo puštena je danas iz prtvora u Bijeljini, u kome je bila mjesec dana zbog optužbe i da se bavi podvođenjem i organizovanom prostitucijom…

Po Tijanu je danas u Bijeljinu došla njena majka koja je prevezla sama i do Beograda. Starleta je po dolasku u srpsku prestonicu izjavila samo jedno:

“Na slobodi sam, konačno. I dalje stojim da sam nevina, a sud će to i dokazati”, kratko je prokomentarisala ona ovom prilikom.

Podsetimo, Ajfonka je uhapšena krajem maja kod Bijeljine, pokušavajući da ilegalno pređe granicu preko Drine u čamcu, ali i sa još tri djevojke koje je vodila na žurku.

Starleta Tijana Ajfon danas je nakon mjesec dana i da je izašla iz pritvora u Bijeljini gdje je bila zbog optužbe  organizovanu prostituciju i podvođenje.

Čitaj još:   TIJANA AJFON PROGOVORILA:"BOLJE DA BUDEM PROSTITUTKA NEGO SPONZORUŠA ..." (foto)

Danas, po izlasku iz pritvora starleta je dala intervju u kome je opisala svoj prvi susret sa majkom nakon mjesec dana.

Po svemu sudeći, bila je i te kako svijesna bruke i sramote koju je priredila svojim najbližima, pa je kako sama ističe– najviše brinula upravo i o ugledu svoje majke, koja je inače vaspitačica:

“Moja majka je najbolja vaspitačica u opštini, radi već 35 godina tamo i meni je samo bio problem da li će ona naići na osudu ljudi, ali danas sam je čula posle mesec dana i bilo je baš emotivno i rekla mi je da nije ljuta, da sam ja njeno dete i da ona zna kakav sam čovek”, ispričala je Tijana za domaće medije...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more