IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Osman KARIĆ: Razočarao me sin uputio sam mu javnu poruku… (foto)

Osman Karić nije mogao da se suzdrži…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, petak 26. 06. 2020…00: 53… Osman KARIĆ: Razočarao me sin uputio sam mu javnu poruku… (foto)

Otac učesnika “Zadruge” Stefana Karića, Osman,  razočarao se u svog sina nakon što je djevojci Ivani Šopić oprostio i prešao preko nekih stvari.

Riječ je o tome da je Stefan poslednji saznao određene  detalje Ivanine afere sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, i to iz video klipova koje su gledali.

Iako je Stefan tada raskinuo sa Ivanom, njih dvoje su se ipak pomirili nakon njenog strpljivog ubjeđivanja. Ovo se tati Osmanu nimalo nije dopalo, a svoj stav iskazao je na društvenoj mreži Instagram:

foto:ScreenShot/Instagram

Karakter , dostojanstvo, obraz i čast, nekad je imao. Preko noći se promenio, kao cvet bez vode u vazi je uvenuo, mišljenje o sebi kod mene je promenio, mene razočarao…

Čitaj još:   RAZGOVOR KOJI SE ČEKAO! Dalila i Stefan, večeras u ''Narod pita''- vrijeme je da ISTINA ispliva na vidjelo!

Nije više tako jak, postao je tako mlak, ispred mene sad je mrak. Šta mu se to dešava, inatom se ništa ne rešava. Sine sine, ja ti nisam Anabela, u srce i da me gađas kao Lunina strela…

Znaš ti dobro ko je tebi otac ne pomaze tu ni Glogov kolac. Kad izađes razmislićeš dobro, jer si K..c pobro. Hodaš sad kao Zombi kuća ce ti biti Vila il pokretni kombi. Nisi više Supermen sad si Filip i Zola, pored nje ćes ostati bez gaća, nećes imati ni kola”, napisao je Osman a i pokrenuo lavinu komentara...

Izvor: Objektiv.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more