IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dr Kon o zabludi u vezi sa koronom: “Ovaj virus je pokazao da ništa ne znamo o njemu…” (foto + video)

 Dr Kin je rekao da se virus prenosi najviše na određenim proslavama…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, petak 26. 06. 2020…01: 53… Dr Kon o zabludi u vezi sa koronom: “Ovaj virus je pokazao da ništa ne znamo o njemu…” (foto + video)

Član kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa dr Predrag Kon rekao je danas povodom povećanog broja zaraženih da je nova situacija nešto što ne može da se ignoriše i da mora vrlo ozbiljno da se shvati, kao i da mora da se apeluje na građane da ponovo počnu da se pridržavaju mjera.

“Da li će da se vraća većom snagom, to ćemo sačekati. Ovaj virus nam je pokazao da ništa ne znamo o njemu, i da jednostavno sve ono što se uobičajeno dešava kod respiratornih virusa a to je da ima samo jasnu sezonu, da je u ovim mjesecima, u ovom djelu godine itekako aktivan i sposoban da se prenosi”, rekao je Kon u emisiji Oko na RTS.

Dr Kon je dodao da se virus u Beogradu najviše prenosi ali na određenim proslavama, kao što su žurke i rođendani, ali i donošenjem torte u firmu.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Ugostitelji ogorčeni zbog rigoroznih kazni za nenošenje maski... (foto + video)

“Međutim, mi imamo skoro izmedu 57 i 58 posto onih koji i ne znaju kako su se zarazili, što jasno pokazuje da jesam virus u cirkulaciji u Beogradu”, kazao je Kon.

Izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more