IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Stižu ljekari iz Kragujevca radi sanacije situacije zaraze korona virusom… (foto)

Zbog složene epidemiološke situacije u Pazaru Ministarstvo zdravlja uputilo je ekipu ljekara iz Kliničkog centra Kragujevac u Sandžak…

NOVI PAZAR: Srbija, Recepti, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, subota…27. 06 .2020…09:53…NOVI PAZAR: Stižu ljekari iz Kragujevca radi sanacije situacije zaraze korona virusom… (foto)

DAKLE Zbog složene epidemiološke situacije u Novom Pazaru, Ministarstvo zdravlja uputilo ekipu ljekara iz Kliničkog centra Kragujevac u ovaj grad.

“U Novi Pazar smo poslali i zamjenika direktora KC Kragujevac, prof. Slobodana Milisavljevića, sa njegovim timom i u Novom Pazaru ćemo sprovesti sve neophodne mjere da situacija bude pod kontrolom”, rekao je za Indeksonline, ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

U Novom Pazaru potvrđeno je prisustvo virusa korona kod još 30 osoba, što čini da je sada ukupno zaraženih početka epidemije 369, objavio je Zavod za javno zdravlje u tom gradu.

Čitaj još:   MOSTAR: Danas 453. skokovi sa Starog mosta,"Lorens Listo na pragu velikog rekorda..." (foto galerija)

Prema posljednjim podacima, u Tutinu zaraženo je i od početka epidemije ukupno 90 osoba. Zbog povećanja broja novozaraženih virusom korona, na teritoriji Novog Pazara jučer je proglašena vanredna situacija.

Istovremeno u Kragujevcu za svega 15 dana potvrđeno preko 80 novih slučajeva zaraze korona virusom. Grad Kragujevac se obratio i Vladi Srbije sa zahtevom da se odobre preporuke Kriznog štaba za uvođenje vanredne situacije.

Izvor: Pressek.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more