IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. jun 2020. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan stremi ka cilju, Bika očekuje provod sa Škorpijom, Blizancima se smješi romansa s Djevicom, Rak ima dobru komunikaciju, Lav spreman na izazove, Vaga i Jarac imaju uspješnu saradnju, Strijelac uživa u poslu, Vodolija želi samoću, a Riba otvorena za saradnju. Ovo je dnevni horoskop za 29.06.2020. godine.

OVAN

Nemate dovoljno povjerenja u poslovno okruženje i moguće je da iz tog razloga neke poslovne tajne čuvate za sebe. Moguće je da vam partner pokazuje nezadovoljstvo. Na polju ljubavi vam slijedi kriza. Povećajte unos tečnosti.

BIK

Preopterećeni ste obavezama i nije vam ni malo lako da na ovom polju ostvarite balans kojem težite. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Povećajte unos vitamina.

BLIZANCI

Ovaj dan vam generalno nije povoljan za posao pa se potrudite da ne pravite bilo kakve greške danas. Imate utisak da voljena osoba nije iskrena prema vama i smeta vam to. Moguće je da razmišljate o prekidu. Podložni ste infekcijama.

RAK

Možete da očekujete da ćete rešiti probleme na poslu. Za vaše dileme vam uskoro dolazi odgovor. Emotivna situacija nije sjajna i vi se osjećate usamljeno. Moguće je da razmišljate o pomirenju s bivšim. Moguć je stomačni virus.

LAV

Vrijeme je da preuzmete odgovornost na poslovnom polju i da se vše posvetite svojim obavezama. Moguće je da voljena osoba pokazuje sumnu i ljubomoru. Ipak, vi smatrate da joj niste dali povoda za to. Bolovi u grlu.

Čitaj još:   Balša Knežević: POPİSNA CRNA MAGIJA... (foto)

DJEVICA

Na polju finansija ćete imati dosta preokreta u narednom periodu. Najbolje bi bilo da sada ne ulažete veliki novac. Očekuju vas ozbiljne promjene kada je u pitanju vaše polje ljubavi. Izbjegavajte masnu hranu.

VAGA

Provjerite sve informacije koje vam dođu jer može lako da se desi neka obmana ili iluzija danas. Moguće je da idealizujete osobu koja vam se dopada. Pred vama je nepovoljan period i moguće razočarenje. Problemi sa niskim pritiskom.

ŠKORPIJA

Najbolje bi bilo da pokušate da se posvetite vašem poslu i obavezama kako biste riješili probleme koje imate. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Izbjegavajte unos šećera.

STRIJELAC

Možete da se nadate dobrom odnosu sa kolegama koje vas maksimalno podržavaju na svim poljima. Krijete svoja osjećanja na ljubavnom polju i teško vam je da se suočite sa svojim strahovima. Prijala bi vam masaža.

JARAC

Očekuje vas napet period kada je u pitanju vaše poslovno polje. Moguće je da imate veće svađe. Niste spremni za velike promjene kada je u pitanju ljubav. Moguće je da na neki način tapkate u mestu. Posjetite stomatologa.

VODOLIJA

Djeluje vam da se dosta toga preokreće kada je u pitanju posao. Neki novi problemi vam kucaju na vrata. Ako ste slobodni imate mogućnost za promjene. Očekuje vas susret sa novom osobom danas. Osjetljiva vam je glava.

Čitaj još:   KRIVOKAPIĆ I SPAJIĆ u čeličnoj ptici na letu za Tokio... (foto i video)

RIBE

Imate utisak da na polju posla ne ide sve kako ste planirali. Stoje vam manja otežanja i komplikacije. Ne osjećate se dobro pored osobe sa kojom imate ljubavni odnos i razmišljate o prekidu. Povedite računa o unosu vitamina.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more