IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PORUKA NOVOPAZARACA VUČIČU:”Što si jeo pitu, jeo si…!” (foto i video)

Vučić je prilikom prethodnog boravka u Novom Pazaru, a sve i za vrijeme dostavljanja respiratora tokom vanrednog stanja, jeo je sa guštom domaću pitu zeljanicu, jedno od tradicionalnih jela dobrih i poštenih domaćina u ovom kraju Srbije.

Što si jeo pitu, jeo si- orilo se u Novom Pazaru za vrijeme dostavljanja neke opreme bolnici, a stanovnici ovog grada, aludirali su na to da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić neće još dugo biti na vlasti, neće još dugo čak ni posjećivati Novi Pazar i jesti tamošnje specijalitete i da je pomoć stigla, ali ne od njega.

Podsjetimo, Vučić je prilikom prethodnog boravka u Novom Pazaru, za vrijeme dostavljanja respiratora tokom vanrednog stanja, jeo domaću pitu zeljanicu, jedno od tradicionalnih jela dobrih i poštenih domaćina u ovom kraju Srbije.

Čitaj još:   “ŽENA- ŠIŠMIŠ” iz Vuhana: U Kini ima još virusa poput korone... (foto i video)

Reakcija volontera u Novom Pazaru i skandiranje Vučiću izazvalo je gomilu reakcija na društvenim mrežama, a poneki korisnici Tvitera komentarisali su da će Novi Pazar biti jedan od prvih gradova koji će podstaći rušenje režima u Srbiji.

“LOPOVI, LOPOVI” Narod Novog Pazara poručio Brnabićki i Lončaru (video)

Inače su Novopazarci prije nekoliko dana jasno pokazali šta misle sve prvo sadašnjoj vlasti, skandirajući Ani Brnabić i Zlatiboru Lončaru: “Lopovi, lopovi…”, uz gromoglasne zvižduke.

izvor: (SB)

ČOVIĆ I VUČIĆ U BEOGRADU: Razgovor pomalo o svemu a najviše ni o čemu!!!

Na sastanku se razgovaralo o daljnjem unaprjeđenju odnosa BiH i Read more

BEOGRAD Vučić: Radetin tvit neljudski i necivilizovan…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je komentar Read more