IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTRESNA SLIKA IZ NOVOG PAZARA: DJEVOJČICA PRIMA INFUZIJU ISPRED BOLNICE…

Danas u 13:30 ispred Gradske uprave grupa građana će organizovati protest u kojem će se, između ostalog, tražiti da se hitno prestane sa skrivanjem situacije u pazarskoj bolnici, da se puste ljekari volonteri iz Turske i Bosne kao iz drugih zemalja koji žele da dođu i pomognu pacijentima Sandžaka.

Na protestu će takođe biti zatražena i smjena direktora bolnice, kao i smjene kompletnog kriznog štaba i direktora Zavoda za javno zdravlje.

Mnogi građani u komentarima osvrnuli su se na riječi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je nedavno izjavio da je bolnica u Novom Pazaru jedna od najboljih bolnica u Srbiji, da oni imaju svu opremu i da su notorne laži da ne rade respiratori koje je on odnio u Novi Pazar i da svi respiratori rade.

“Pa bolje ste opremljeni nego bila koja Njemačka bolnica, govorim o gradovima do 100.000 stanovnika“, poručio je Vučić.

Čitaj još:   TUGA VELIKA- Prijatelji i porodica se opraštaju od Mostarke koja je pala niz stijene u Neretvu: "Draga Anela, kada bi naša pjesma znala, kad´ bi pjesma mogla da te vrati"... (foto, video)

Podsjetimo, prema zvaničnim podacima od subote u 15 sati, u Srbiji je ukupno od koronavirusa preminulo 306 ljudi, a potvrđeno je ukupno 15.829 slučajeva zaraze. Na respiratoru je 86 pacijenata.

U Novom Pazaru, Tutinu, Kragujevcu, Vranju, Ivanjici, Beogradu, Šapcu, Čačku, Kraljevu i Arilju proglašene su vanredne situacije. “Štark arena” u Beogradu od ponedeljka je privremena bolnica sa 500 ležajeva. U Novom Pazaru podignuta je i poljska bolnica sa 110 kreveta.

izvor: nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more